Siirry sisältöön
Nimetön

Tuntuu,että kohta sekoaa pie.
Sähläsin hetken henkilön kanssa jolla on kolme maailman suloisinta lasta, mutta heidän vanhemmallaan on
maailman pahin huumeongelma.

Lapset vasta 3,4 ja 7, joka päiväistä huumeidenkäyttöä kellonympäri aina joku tuttu tai tutun tuttu lasten kanssa sisällä. Lapset eivät koko kesänä käyneet parveketta pidempänä, pelavaavat kehitystasoonsa nähden liian vaikeita pelejä ja katsovat videota,menevät nukkumaan klo:22-01. Vanhemalla huumeidenkäytön lisäksi vakava mielisairaus.
Hän on väsynyt vanhemuuteen ja haluais mennä huumeissa 24/7.

Valvon yöt ja päivät koska olen lukenut netistä ja artikeleista millaista tuon ko.kaupungin lastensuojelutyö on. Mitään ei anneta anteeksi ja viranomaistoiminta on mielivaltaista vailla inhimillisyyttä. Ihminen ei saa edes yhtä mahdollisuutta vain yksinkertaisesti korjata tapojaan.

En haluaisi kun,että lapset kävisi ulkona ja joku
leikkisi heidän kanssaan eli olisi läsnä.
En haluaisi että lapset huostaan otetaan ja sijoitetaan.
Käyn taistelua sielustani, onko lasten parempi syöden muroja aamulla, illalla ja päivällä. Vai onko heidän parempi jossain sijoitettuna. Sijoituksestakaan ei koskaan tiedä, asiat voi mennä vielä huonommaksikin.

On niin kauhean raskas olo kun katsoo vanhempaa joka ei hallitse edes lasten hampaitten,käsien pesua, rahankäyttö tai ruuanlaittoa.Sieluni on tulessa kun en voi tehdä mitään..En halua pahentaa pahaa tilanetta mutta haluaisin, että hän voisi aloittaa lastensa kanssa puhtaalta pöydältä. Mutta viranomais mielivalta on niin kohtuutonta suomessa, että en kertakaikkiaan uskalla tehdä ilmoitusta.

En ole nukkunut kuukausiin kun mietin mitä teen,jos ilmoitan
saan useamman kun yhden vihat päälleni ja menetän kaiken ja jos en ilmoita menetän sieluni. Puheväleissä emme enää ole.
Miksi joku ei vaan tarhassa voi huomata. Olisin onnelinen jo pelkästään jos joku vaivautuisi madottamaan lapset.

Nimetön

Kyl se nyt vaan on sun kansalaisvelvolisuus puuttua asiaan ja luottaa sosiaalitoimeen.

Nimetön

Hei!

kyllä tässä on nyt todella pahalta kuulostava tilanne. Olet suorastaan velvollinen tekemään lastensuojeluilmoituksen. Sen voi tehdä nimettömänä ja kukaan ei saa tietää, että juuri sinä sen olet tehnyt. Lapset ovat suuressa vaarassa jos vanhemmat käyttävät alituiseen huumeita. Ajattele niitä lapsia. He tarvitsevat turvaa ja huolehtimista vailla murheita, mitä tässätapauksessa huumevanhemmat aiheuttavat. Voit myös kertoa sinne päiväkotiin huolesi, niin he alkavat toimia, jos et itse kykene ilmoitusta tekemään.

Vastaa aiheeseen: Huume vanhempi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös