Siirry sisältöön
Nimetön

Perheeseemme kuuluu isä,äiti, taapero ja joka toinen viikonloppu 11v. tyttö. siis olen huolissani mieheni tytöstä (kohta 11v.). On todella ujo ja sulkeutunut. Ei suostu puhumaan vieraille sanaakaan. Tämä pätee myös lapsiin. Viimeksi meillä oli mun sukulaisia käymässä,niin tyttö tuijotti minua tunnin ajan. Kyselin,että mikä on.. Ei suostunut puhumaan. Kyselin tarpeeksi, niin nälkä. Kavereita en voi kutsua kylään, koska tyttö menee ihan lukkoon. Mummon mukaan aina ollut ujo ja tuo on normaalia. Mun mielestä jotain pitäisi tehdä. Onko ajatuksia,jos joku nyt tästä sepostuksesta selvää saa.. :)

Nimetön

Hei!

Todella haasteellinen tehtävä sinulla miehesi lapsen suhteen. Itselle tulee ensimmäisenä mieleen se, että tilannetta voisi ehkä helpottaa, jos tyttö olisi teidän luonanne pitemmän jakson.
Hän saisi kunnolla asettua luoksenne ja tottuisi teidän perheeseenne ja oppisi luottamaan sinuun.

Toiset lapset ovat ujompia kuin toiset ja siinä mummo on osittain oikeassa, että se on normaalia. Jos tyttö täysin sulkeutuu, eikä saa sanottua esim. vaikka haluavansa ruokaa, niin jollakin tavalla häntä pitäisi auttaa.

Aika usein lapset kyllä keskenään puhuvat ja löytävät yhteistä tekemistä, vaikka eivät tuntisi toisiaan ennestään.

Hyvä, että olet valmis tyttöä auttamaan ja siinä olet oikeassa, että jotain pitäisi tytön hyväksi tehdä.
Kirjoituksestasi ei tullut ilmi, puhuuko tyttö isälleen. Mikäli tyttö isälleen puhuu, niin varmasti isä voisi myös auttaa yhdessä sinun kanssasi tytärtään.

Vastaa aiheeseen: Hyvät neuvot kullanarvoisia!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös