Siirry sisältöön
Nimetön

Hei! Tytär oli 13v.Sai iPhonen iPadin käyttöön ja sekosi syksyllä poikiin ja vanhemman miehen kirjoitteluun.Jäi siitä kiinni ja nyt haukkuu äitiä ja on ollut kuukauden hoidossa.onko etsittävä sijaisperhe,kun yksinhuoltajana en enää pärjää!

Nimetön

Otin iPhonen ja iPadin pois ja annoin tavallisen puhelimen käyttöön.Sitten tuli isä 13 vuoden jälkeen kuvioihin vasta mukaan ja osti uuden iPonen tyttärelle? Minulta salaa…??!!

Nimetön

Hei 13-vuotiaan tytön äiti,
Kerrot, että olet huolestunut tyttäresi suhteesta poikiin ja vanhempaan mieleen ja että hän haukkuu sinua. Tuossa iässä vastakkainen sukupuoli alkaa usein kiinnostaa, ja joskus tätä kiinnostus voi olla sen verran voimakasta, että muut asiat ja ihmiset eivät enää kiinnosta. Tällöin saattaa käydä niinkin, että omat vanhemmat tuntuvat erityisen rasittavilta.

Kerrot myös että tytär on saanut iPhonen ja iPadin. Nuoret ja vanhemmatkin ihmiset käyttävät nykyään paljon älypuhelimia ja iPadeja yhteydenpitoon ystävien ja ihastusten kanssa. Käyttääkö tyttäresi mielestäsi kohtuuttoman paljon aikaa näiden laitteiden parissa? Oletteko keskustelleet tyttären kanssa iPadin ja iPhonen kohtuullisesta käytöstä?

Et kerro, minkälaisessa hoidossa ja minkä vuoksi tyttäresi on ollut kuukauden hoidossa. Joka tapauksessa, on hyvä että tytär saa apua ongelmiinsa. Kirjoitat, että pohdit omaa pärjäämistäsi yksinhuoltajana. Onko sinulla itselläsi apua ja tukea lähipiirissä, vaikkapa sukulaissa tai ystävissä?

Mikäli haluat keskustella asiastasi lisää, voit soittaa MLL:n vanhempainpuhelimen päivystykseen, numeroon: 0600 122 77
ma 10-13 ja 17-20, ti 10-13 ja 17-20, ke 10-13, to 14-20, 0,08 e/min + pvm/mvm

Terveisin MLL:n päivystäjä Paula

Nimetön

No onko ollu jotain muuta kun nuo.Itselle tuli ajatuksia ,että aika pienestä asiasta hoitoon.Ja kyllä jossain vaiheessa kaikki teinit kiinnostuu vakavasti pojista ja joskus vanhemmista ja riipuu kanssa et kuinka paljon vanhemmista?Ja ei minun mielestä noin pienestä tarvitse sijaisperheeseen laittaa.Ja vanhempien uhmaaminen on yleistä teinien keskuudessa.

Nimetön

Hei.
Kyllä sosiaalitoimesta on saatavissa aika lailla myös tukea avopalveluna, ainakin tällä paikkakunnalla, käytännössä siis apua kotiin, kun voimat alkavat olla vähissä. Todennäköisesti ”soska” myös näitä tarjoaa; sijoitus on kallista eikä siihen mennä oikopäätä. Kyllä kai se yleensä on nuorelle kuitenkin paras se oma koti, vaikka tarvittaessa tuettuna.
Ikäviä asioita tuo elämä eteen, eivätkä nämä nykyajan kotkotukset ole aina hyväksi. Voimia sinulle ja uskoa siihen, että tilanne siitä vielä paranee.

Nimetön

Otan Osaa. En minäkään jaksa enää. yksin olen minäkin tytär 15v. Liikaa kai oon yrittäny ennee en jaksa joo. Parempi ois naru jatkeena ko äitinä ollenkaa.

Nimetön

Apua ja tukea on olemassa sekä murrosikäiselle että vanhemmalle. Hae rohkeasti apua, että jaksat ja saat uskoa parempaan huomiseen. Olet tyttärellesi maailman rakkain ihminen vaikka siltä ei juuri nyt tuntuisikaan. Ota tavaksesi kehua tytärtäsi. Kehu vaikka kuinka pienestä asiasta. Hän kaipaa huomiotasi ja kannustustasi. Voimia ja jaksamista sinulle äiti!

Nimetön

Vuosi siinä meni…Tyttäreni pään sekoitti pedofiilit!! Äiti aina oikeassa!!Olkaa vanhemmat tietoisia mitä lapset tekee!!Ettei ongelmat pääse suureksi!!Nyt kaikki hyvin!!

Vastaa aiheeseen: iPhone ja iPadi…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös