Siirry sisältöön
Nimetön

miten pitäisi suhtautua kun 12 vuotias poika joka on niin mustasukkainen kaveristaan jos tämä on muiden kanssa että keksii kiusaamisen tai muuta ikävää poikani kustannuksella.
Keskusteluja on käyty mutta hänen vanhemmat vain uskovat mitä poika sanoo. Oma poika itkee miten häntä voi syyttää siitä mitä ei ole tehnyt. Tämä poika haluaa omia kaverin kokonaan itselleen, eikä saisi olla muiden kanssa. Miten puuttua tämmöisen asiaan? Kun toinen väittää ja syyttää ja toinen itkee ettei tiedä mistä puhuu. Minusta tämä on jonhenkistä kiusaamista.

Tytön sekä pojan äit

Tuo on tosi ikävä tilanne, sama meillä menossa, olen kokenut että aikalisä ja pelin poikki vihellys kokonaan. Lapset tulee jututtaa aikuisten toimesta yksin ja yhdessä, ja tehdä selväksi ettei tuollainen tule kysymykseenkään ja kertoa ettei tuollainen käytös kyllä auta kaveruus suhteissa ikinä yhtään, ei syyttelevästi vaan rakentavasti, jos ei homma ala toimia niin ehkäpä parempi kertoa kaverille ettei homma toimi ja pitää jokaisen jatkaa omia polkujaan..

ruusu

oisko mahollista että poika tykkää pojasta,sehän on monelle aika kova tieto mutta se on vain joskus niin,sellainen sana kuin mustasukkasuus voi olla nuorempienkin ,mitä mää sanoisin. sievästi. mulla on poika joka oli tai on homo näin vanhempama siis saattaa olla mustis kaverista. ei se maata kaada. mutta älä sinä vanhempana kaada hänen maata.

Vastaa aiheeseen: Lapsen kaveri valehtelee että häntä kiusataan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös