Siirry sisältöön
Nimetön

Olen 9 vuotiaan neitokaisen äiti huolenani ovat alkaneet nukahtamis ja uniongelmat. Ei tahdo saada illalla unta millään ja kun viimein nukahtaa monen tunnin valvomisen ja pyörimisen päätteeksi herää viimeistään kolmen aikaan yöllä eikä tahdo päästä takaisin uneen. Alkanut jo itsekkin päivällä pelkäämään nukkumaan menemistä kun jos uni ei tulekkaan. Sanoo että ei saa unta koska kaikki muut ovat nukkumassa ja tulee ikävä äitiä. Onko kenelläkään muulla tälläistä ja mitä tässä voisi tehdä. Alkaa todella huolestuttamaan

Nimetön

Minulla tuli mieleen, että onko tyttö itse osannut kertoa mistä tuo voi johtua? Onko nähnyt/kuullut jotain pelottavaa, onko elämässä tapahtunut jotain muutoksia, onko sattunut koulussa/kavereiden kanssa jotain, voisiko olla jotenkin vilkas mielikuvitus tjtn.
Olette varmaan jo kokeilleetkin erilaisia apuja nukahtamiseen; mutta joku unilelu, iltasatu, musiikki; oisko niistä apua?
Isommillakin lapsilla voi olla kasvussa ja kehityksessä vaiheita jotka vaikuttavat nukkumiseen, mutta mietin että jos ei ala helpottamaan niin koulun terveydenhoitajalta varmaan saisit apua tilanteeseesi. Ihanaa kun kannat huolta lapsestasi ja tsemppiä:)

Vastaa aiheeseen: lapsen nukkumis vaikeudet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös