Siirry sisältöön
Nimetön

entinen kihlattuni päätti että en saa tavata tytärtäni, olen yrittänyt sopia puhumalla monet kerrat, aina sama vastaus : EI onnistu. en tie onko syynä nykyinen mies vai mistä johtuu? oikeuteen asti en mielelläni lähtisi. Vain jos on pakko, onko muita keinoja saada tapaamisoikeutta?jos on niin mitä?kiitoksia etukäteen :)

Nimetön

Minusta sinulla on ihan normaalit tapaamisoikeudet. Oletko tunnustanut lapsesi? Onko teille tehty tapaamisoikeudet? Pidä niistä tapaamisista kiinni! Sinulla on oikeus osallistua tyttösi elämään! Ole yhteydessä lastenvalvojaan. Ja jos on ongelmia, älä anna periksi! Sinä olet tyttösi ainoa isä! Voimia!

Nimetön

Kunnna Lastenvalvojalta ajan varaus ja tapaamisoikeudesta sopimaan. Lapsella on oikeus tavata molempia vanhempiaan, eikä toinen vanhempi määrää siitä. Tällä pääkaupunki seudulla, valitettavasti, menee ajan saamiseen muutama kuukausi

Nimetön

Sinun tulee tietysti lapsen edun vuoksi taistella tapaamisista. Jos ei onnistu, oikeudessa tuo estäminen on yksi todiste puutteellisesta vanhemmuudesta. Voimia!

Nimetön

Onko niin?? Onko oikeudesta esimerkkitapauksia siitä, että perusteena käytetty isän estäminen tapaamasta lastaan olisi todiste puutteellisesta vanhemmuudesta? Ja niin, että tämä vaikuttaisi myös oikeuden päätökseen huoltajuuden työjaosta? Esimerkiksi lähivanhemmuudesta?

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös