Siirry sisältöön
Nimetön

Esikoiseni(4-v) on haastava tapaus. Tuntuu etten saa häntä millään uskomaan kieltoja. Saan jatkuvasti kuulla läheisiltäni, että lapseni on tottelematon. Kuopus puolestaan uskoo helpostikkin kieltoja.
Tuntuu, että joku kasvatuksessa on mennyt vikaan ja se on minun vikani. Asumme kyllä lasten isän kanssa yhdessä, mutta hänen töidensä ja harrastustensa vuoksi, tuntuu kuin olisin yksin vastuussa lastemme kasvatuksesta.
Olen yrittänyt kaikkia keinoja mitä tiedän, mutta tuntuu kun mikään ei toimisi.
Kun olen kahden lapsen kanssa saan häneen edes jonkinlaista kuria, mutta heti kun paikalla on muita, lapsi ei kuuntele ja alkaa riehumaan. Koita siinä sitten läheisille selittää, että lapsi osaa kyllä käyttäytyä kahden kesken.
En enää tiedä mitä tekisin. Tuntuu kuin olisin jo nyt epäonnistunut hänen kanssaan.

Nimetön

Moi! Meillä on ihan samat haasteet, jatkuvasti kuullaan varsinkin isovanhemmilta että lapsi ei osaa käyttäytyä eikä tottele. Samat fiilikset myös että en/ei osata kasvattaa lapsia. Lasten isän kanssa ollaan erottu ja viikko/viikko systeemillä meillä lapset on. Väsyttävää ja uuvuttavaa tämä on kyllä, varsinkin nyt kun lapset ovat minun luona lähes koko lomani ajan. Toinen lapsista on erityislapsi ja toinen 5v, tämä uhmis.
Tsemppiä kovasti sinne teille!

Nimetön

Rohkaisevaa kuulla, että teillä painitaan samojen asioiden kanssa. Tilanne tuntuu välillä helpottuvan, mutta nyt tuntuu että saamaan ollaan palaamassa. Yritetään ottaa päivä kerrallaan ja koettaa nauttia niistä hyvistä hetkistä ja antaa lapsillemme aikaa. Tsemppiä myös sinulle lapsiesi kanssa. Nostan hattua sinulle, että jaksat tätä kaikkea yksin. <3

Vastaa aiheeseen: Lapseni on tottelematon

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös