Siirry sisältöön
Nimetön

nopeasti sanon että olen eronnut, kaksi lasta. viimeinen follo- sovittelussa yksi lapsi sovittiin siirtää isän luoksee kirjoilla… MÄÄRÄAIKAINEN sopimus tehty. Haluan minun poika takaisin…
KOSKA; En voi puhua heidän isän kanssa ilman tappelua, heidän isää ei vie heidät päiväkotiin olenkaan (asumme eri paikkassa mutta samassa kaupungissa). Minun poika ei halua mennä isälle ( aina itkee, sanoo että hän on aina vihainen, jne jne).
Haluan hoitaa minun lapseni MOLEMMAT, asioista… Miten voin tehdä—
Olin pahin päätös mä tein !! Koska minä suostuin siihen silloin. Hän halusi yksi lapsi kirjoilla.. lapsilisä ja elatus apua. Jos en antaisin, ei hän päästä mun lapsi tulla käymään mummolla (minun äiti asuu ulkomailla)… Näin se meni,,,

Nimetön

Hei nimimerkki Mamimah!

Kiitos, kun kirjoitit tänne keskustelupalstalle. Sinulla on suuri huoli toisesta lapsestasi. Se on ikävää.

Jos puhuminen lasten isän kanssa ei onnistu ilman riitelyä, niin voisit ottaa yhteyttä siihen tahoon, jonka kanssa tämä määräaikainen sopimus on tehty. Ja kertoa huolistasi.

Et kirjeessäsi kertonunut sitä, minkä ikäisiä lapsesi ovat. Alle kouluikäisiä kuitenkin.
Neuvolassa voisit tästä huolestasi myös puhua, kun siellä seuraavan kerran lasten kanssa käyt.
Vaikka ette pysty riitelemättä aikuisten kesken puhumaan, niin ehkä lasten isä kuuntelisi sinua sen verran, että voisit hänelle kertoa lasten pelkäävän isän huutamista.

Vaikka se tuntuu sinusta vaikealta, niin yritä vielä sopia lasten isän kanssa asioista. Se olisi kuitenkin lasten parhaaksi, että te aikuiset keskenänne puhuisitte asioista ja pääsisitte sopimukseen.

Hyvää kevättä sinulle ja toivotaan, että saatte asiat sujumaan paremmin.

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös