Siirry sisältöön

Mieheni 17-vuotias poika räyhää, tappelee, käy kiinni isäänsä, rikkoo tavaroita ja kotia

Nimetön

Pelkään mieheni 17-vuotiasta poikaa. Enkä syyttä; käynyt isänsä päälle useita kertoja ja heittelee päin tavaroita(mm.lasipullon, silityslaudan).
Tämä kaikki alkoi, kun muutimme yhteen 2v sitten. Jos olisin osannut ennustaa tälläistä, en koskaan olisi muuttanut yhteen oman poikani kanssa. Siihen asti kaikki oli hyvin.
Ihan kaikki mahdolliset ulkopuoliset avut on käyty läpi ja poliisi on käynyt useaan otteeseen hakemassa pojan pois riehumasta…Sitten asuu äidillään tai tyttöystävällään, kun poliisi ottaa pelkomme vuoksi häneltä avaimet pois, ettei pääse meille riehumaan.
Mielestäni en ole tehnyt hänelle mitään, miksi käyttäytyy minua kohtaan ilkeästi, paitsi rakastuin hänen isäänsä… Poika on isokokoinen 190cm ja harrastaa taistelulajeja kaiken lisäksi, joten ”osaa” vahingoittaa
fyysisesti. Minua huorittelee ja käyttäytyy todella uhkaavasti. On vain ajan kysymys, milloin käy minuunkin käsiksi.
Kerta toisensa jälkeen isä antaa anteeksi, vaikka napakasti vie asioita kyllä läpi viranomaisten kanssa.
Eivät vaan mitkään keinot tehoa. Pitääkö mun alistua tähän ainaiseen pelkoon omassa kodissani?
Olen jo harkinnut muuttavani pois, mutta rakastan miestäni, eikä puoliksi omistamastamme kodista ole helppo lähteä, sillä talohan pitäisi silloin myydä.
Nyt juuri pari tuntia sitten alkoi taas ihan tahallaan räyhäämään, juuri kun pitäisi päästä itsekkin nukkumaan. Töni isäänsä päin seiniä ja isä huusi minut soittamaan poliisit. ”Mennään tohon ulos, niin vedän sua kunnolla turpaan”-huusi toistellen. Ehti lähteä ennen poliisien tuloa, jotka kävivät hakemassa äidilleen menneeltä pojalta avaimemme pois. Sydän hakkaa ja pelottaa, vaikka tiedän, ettei pääse enää sisälle. Yritä tässä nyt sitten nukkua ja mennä töihin huomenna…
Olen ihan toivoton ja pelkään kovasti. En tiedä mitä tehdä, antakaa please neuvoja!!

Nimetön

Heippa, onko käytökseen mitään selkeää syytä? Ikävä kyllä mieleeni nousee mahdollinen päihteiden käyttö, sekakäyttö ym. En osaa neuvoa sinua tilanteessa mutta itse vaatisi miehen tekemään selväksi että poika voi tulla käymään jos on kunnolla. Väkivaltaisena ei ole tervetullut eikä avata ovea. Mikähän mahtaa poikaa riivata, sitä ei tiedä jos ei suostu avautumaan tai ota apua vastaan.

Nimetön

Mieleeni tuli dopingaineet, jos hän harrastaa kamppailulajeja ja käy kuntosalilla syy voi löytyä siitä. Joillekin tulee aggressiivisia oireita kielletyistä aineista. Onko hän muuttunut ihan yllättäen ja lyhyellä aikavälillä? Toki kyseessä voi olla jokin psyykkinen ongelma tai päihteet. Poika on vielä alaikäinen joten suosittelen ottamaan pikaisesti yhteyttä lastensuojeluun, hellä saattaisi vielä olla pieni mahdollisuus auttaa teidän perhettänne. Sitten kun miehesi poika on täysi-ikäinen ei häntä saa enää hoitoon, muuten kuin äärimmäisessä tilanteessa pakkohoitoon jos hän aiheuttaa hengenvaaran itselleen tai muille.

Vastaa aiheeseen: Mieheni 17-vuotias poika räyhää, tappelee, käy kiinni isäänsä, rikkoo tavaroita ja kotia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös