Siirry sisältöön
Nimetön

Mihin aikaan teillä sammuu somet, lähinna WhatsApp? Vaikka meillä on teoriassa nukkumaanmenoaika, niin kännykkä sauhuaa teinin huoneessa senkin jälkeen?
Olen moneen kertaan ihmetellyt, että miten kaveritkaan voivat olla pitkälle yöhön hereillä, koska kaikki kuitenkin aamulla on koulussa.
Olenko jotenkin luonnoton, jos kuvittelen, että lukiolaisen pitää 8-9 tuntia ehtiä yöllä nukkumaan ja sillä perusteella yrittänyt määrätä, milloin känny laitetaan hiljaiselle. En kuitenkaan ole tässä onnistunut :(
Onko kaikki teinit siellä WhatsAppissa vanhempiensa tietämättä vielä lähes puoliltaöin vai joku ihan luvalla?

Nimetön

Meillä tyttö ysiluokalla ja on sovittu että puhelin sulkeutuu klo. 22 jos kouluun meno seuraavana aamuna 8. Jos menee kouluun klo. 9 niin puhelin kiinni klo. 23. Välillä tulee viivyttelyä (”Oota ihan kohta…”) mutta melko hyvin on sujunut. Viikonloppuisin ei tarkempia rajoituksia…

Nimetön

Olen todennut 14 v pojan kohdalla ainoaksi takuuksi yöunille sen, että otan hänen puhelimensa pois oman sänkyni viereen yöksi. Jos puhelin jää teinin huoneeseen, niin takuulla yöllä viestitellään ja aamulla kouluun lähtö on tahmeaa. Pakkokeinoilla eteenpäin, jos puhe ei tehoa. Näin meillä.

Vastaa aiheeseen: Milloin kännykkä hiljaiseksi illalla?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös