Siirry sisältöön
Nimetön

Poikani (10v) isäpuoli on maanisdepressiivinen alkoholia käyttävä vaimonsa pahoinpitelijä, juonut työpaikkansa jo hyvän matkaa sitten -poliisikäyntejä, katkaisuhoitojaksoja, rattijuopumuksia, itsemurha yrityksiä, uhkailuja lasten turvallisuuden suhteen jne. jne. jne.
Pelkään että milloin ”talo palaa”, sillä tunnen luissani että jotain karmeaa tulee jossain vaiheessa vielä tapahtumaan.
Mitä voin tehdä arvoisat lajitoverit, sossun tädit levittelevät käpäliään malliin ei mitään hätää!
Jos tilanne olisi käänteinen ja minun kodissani poikani lisäksi asustaisi moinen virtahepo niin lapsi oltaisiin viety minulta jo valovuosia sitten -mutta mutta, voidaanko lapsi viedä kun kyseessä on kirkon työntekijä -tuskimpa vaan.
Eli onko mitään tahoa johon voisi ottaa yhteyttä tämän asian tiimoilta sillä sossun tädit ovat tässä asiassa totaalisesti äitiin kallellaan!

Nimetön

Hei!

Pojan äidin kanssa kannattaisi jutella, voisiko hän muuttaa lapsen kanssa pois aggressiivisen miehen luota (tai pakottaa mies muuttamaan pois.) Perheväkivallan uhri voi olla niin lamaantunut ja peloissaan, ettei osaa toimia. Exän kannattaisi mennä turvakotiin aina kun tilanne käy hankalaksi. Mikäli isäpuoli on käynyt lapseen käsiksi, käytä lapsi lääkärissä,ota lääkärintodistus ja tee lapsen kanssa rikosilmoitus. Tee myös lastensuojeluilmoitus.
Jos ex ei ala toimia, hae lapsen yksinhuoltajuutta. Sosiaaliviranomaiset arvioivat kummankin vanhemman soveltuvuutta vanhemmaksi, ja päättävät yhdessä kumpaa vanhempaa suosittelevat huoltajaksi. Käräjäoikeus päättää asian.

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös