Siirry sisältöön
Nimetön

Olen eronnut kahden lapset äiti (4v ja 7v), sovittiin entisen miehen kanssa että viikko viikko systeemi lasten kanssa olisi meille hyvä ratkaisu… Olen nyt tullut siihen tulokseen että viikko on liian pitkä aika lasten olla poissa toisen vanhemman luota. Olen yrittänyt enisen miehen kanssa tästä jutella ja sopia että voitaisiin joustaa tässä, että esim minä voisin hakea lapset hoidosta/koulusta kun minulla vapaapäiviä keskellä viikkoa kun lapset olivat isällänsä. Tähän hän ei ole sutunut. Minun mielestä hän ei tässä asiassa ajattele mikä olisi lasten etuja vaan enemmänkin sitä mitä on häneltä ”pois”, ja toisekseen luulen että tästä on myös kostosta kyse mua kohtaan. No joo, eipäs siitä enempää…

Olen tässä vuoden päivät yrittänyt saada asian muuttumaan, että lapset voisi/saisi tavata toista vanehmpaa toisen vanhemman viikolla, olen yrittänyt useaan otteeseen tästä jutella hänelle ilman tuloksia, olen ollut meidän paikkakunnan perheneuvolaan yhteydessä, yrittänyt saada ex miestä sinne myös ilman tuloksia.

Tuntuu että mistään ei saa apua tähän tilanteeseen, perheneuvola täti nosti hiukan olkapäitään ja sanoi että voin toki hakea oikeuden kautta muutosta tähän, mutta että sinne on yli vuoden kestoinen jono, ja että se on aina rikaapelia koska ei ikänä tiedä mitä oikeus päättää loppupelis… Joten tuli semmoinen olo että perheneuvolassa on kyse enemmän vanhempien oikeuksista kuin lasten.

Mitä voisin tehdä seuraavaksi?? Mistä apua??

Nimetön

Siis onhan teillä lastenvalvojalla tehty sopimus? ja onko se tehty kuinka pitkäksi aikaa?
Minä olen myös joutumassa päättämään lasten viikko-viikosta ja ainakin sen tiedän, etten kovin pitkää sopimusta tee kerralla.
koita saada lastenvalvojaan yhteys.
MIten lapsesi reagoivat, käyttäytyvät ym?

Nimetön

Ollaan käyty tekemässä lastenvalvojalla sopimus, nyt en osaa sanoa pitkäksikö aikaa se tehtiin? En muista edes että mistään ajasta oli kyse… pitääpä ottaa ja ettiä paperilappu esille. Mutta mitä jos siinä ei ole mitään pvm asetettu? Kuinka sit muutosta?

Nimetön

Jos olette näin sopineet että viikko/viikko niin sopimus toki on pidettävä ellei muuta sovita.
Itse näkisin että viikko/viikko on lapselle selkeä. Sekoittaisiko lapsen päätä jos isä-viikolla äiti hakisikin keskiviikkona ja torstaina ja äiti-viikolla isä tiistaina ja lauantaina? Kummalla on enemmän ikävä, sinulla vai lapsilla?
Oireilevatko lapsenne?

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös