Siirry sisältöön
Nimetön

Onko teidän mielestä sopivaa seurustella yhdessä 13 v tyttö ja 16 v poika?

Nimetön

Joo olen kanssa miettinyt samaa…Kohta puolustellaan jo 10v.olevien lasten seurustelun aloittamista?!!!!

Nimetön

Ei ole.Onko 13-vuotiaalla jo kuukautiset?16v poika voi jo haluta suhteelta muutakin kuin kädessäpitämistä.Kumpikaan ei ole alkuunkaan valmis parisuhteeseen, ovat molemmat vielä keskenkasvuisia. 13v-tytöltä voi vanhemmat vielä kieltää seurustelun ja perustella asian.M

Nimetön

Entäs jos olet pojan vanhempi, mitä teet?

Nimetön

Kovin nuoria ovat mutta parempi kuitenkin kuin että olisivat yksinäisiä! Kyllä yksinäisen ja epäsosiaalisen nuoren elämä menee varmemmin pieleen. Ehkäisyasiat vain puheeksi jne. Itse koin itseni 13 v. aivan naiseksi – kuukautiset olivat olleet jo kaksi vuotta. Eli jos tyttö on aikaisin kehittynyttä tyyppiä, voi olla aika hyvin ”tasoissa” vähän vanhemman pojan kanssa. Miltä asia tältä kannalta näyttää? Toki rakkautta ja tukea vanhempien taholta tarvitaan tässä kosolti ja apua mahdollisissa pulmatilanteissa.

Nimetön

Näin itsekin välillä ajattelen. Ja ymmärtääkseni suhde on aika lapsen kengissä vielä, tapaillaan kaupungilla. Kieltämällä taidan saada aikaiseksi vain vastareaktion, liimautuvat toisiinsa entistä uhmakkaammin. No mielipiteeni suhteesta olen sanonut ja opastanut käyttäytymään. Pakko höllätä tän asian vatvomisessa tai saan itse vatsahaavan….

Vastaa aiheeseen: Murrosikä ja seurustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös