Smirre

Hei, kysyisin onko muilla antaa vinkkejä, mitä keksisi me seuraavaksi.
14-vuotiaallani on useampana aamuna viikossa todella huono olo. Välillä niin huono, että ei pysty lähtemään kouluun. Joskus jopa oksentaa ja olo paranee vasta iltapäivän puolella.
Lastenlääkärin kanssa on tehty kaikki mahdolliset (?) tutkimukset, mutta fyysistä syytä ei löydy. Syöminen on kunnossa eikä mitään allergiaakaan ole. Kuraattori on kysellyt kaverisuhteet jne eikä sitä kauttakaan ole selvinnyt vielä mitään.
Nuori ei ole kovin hyvä huolehtimaan koulu käynnistään ja itseopiskelusta, joten lähes viikottaiset 1-2 päivän poissaolot näkyvät jo oppimisessa ja numeroissa. Tilanne on jatkunut tällaisena jo yli puoli vuotta. Aiemminkin vastaavaa oiretta on ollut, mutta ei näin pahana. Viikonloppuisin ja lomilla ei ole juurikaan ongelmia – vain kouluarkena.

Pilvikki

Ilmeisesti verensokeri tutkittu. Ja ettei ole nestehukkaa. Psyykkistä syytä epäilen,ahdistuneisuus voi aiheuttaa pahoinvointia. Mutta mikä hänelle aiheuttaisi ahdistuneisuutta? Onko koulukiusattu? Toinen syy voisi olla oppimisvaikeudet, joutuu pinnistelemään selviytyäkseen opinnoista. Psykologin juttusilla voisi käydä.

Vastaa aiheeseen: Murrosikäisen pahoinvoinnit
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.