Siirry sisältöön
Nimetön

olen 26v mies ja rakastan nykyistä kihlattuani ja haluan olla häneen kanssaan.hän ei ole tehny mitään väärää mutta edellisessä suhteessa mua petettiin useasti ja päätin sen suhteen sain asian selville.mutta nykyinen kihlattuni ei ole tehny mitään väärää ja silti olen mustasukkainen hänestä.en vain halua menettää häntä ja sillä ajattelin jos joku pystyisi neuvomaan mua miten hillitsen mustasukkaisuutta.

Nimetön

Neuvoja on kovin vaikea antaa. Sanoisin, että olet jo tehnytkin jotakin, kun siitä kirjoitat ja myönnät olevasi mustasukkainen. Olethan kertonut kumppanillesi olevasi mustasukkainen ja kerro rehellisesti miksi. Minun mielestä on ”tervettä” olla hieman mustasukkainen.

Nimetön

Mustasukkaisuus on todellakin paha ”riesa” ja voi viedä pohjan elämältä. Olet kokenut kovia edellisessä suhteessa. Mikä on ollut sinun elämässäsi kivijalka, mistä olet saanut turvallisuutta? Onko lapsuudessasi ollut turvattomuutta? Nämä asiat voivat tiedostamatta nousta esille aina, kun parisuhteessa tulee konflikti. Todellakin, kerro avoimesti omasta tilanteestasi tyttöystävällesi ja miettikää millaisissa tilanteissa sinulle syntyy voimakkaita mustasukkaisuuden tunteita. Olkaa avoimia toisillenne. Suosittelen hakemaan keskusteluapua, jos painit syvissä vesissä ja koet häpeää ja huonommuutta näistä tunteista. Ks. myös Miessakit ry:n sivut. Olen itse kokenut saman ja hakenut apua. Onnea sinulle itsesi löytämisessä!

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös