Siirry sisältöön
Voimat loppu

Meillä on todella ahdistava tilanne ollut jo kauan. Lasta on kiusattu koulussa ja muutenkin on haasteita. Hän uhkailee itsemurhalla ja saattaa antaa vihjeitä että on nyt tehnyt sen (jättää ikkunan auki raivokohtauksen jälkeen ja lähtee salaa ovesta ja makaa liikkumattomana ikkunan alla). Kyseessä 14v. Apua on haettu, mutta ei olla saatu. Olen tilanteesta niin ahdistunut että olen itsekin alkanut suunnitella itseni tappamista. Tätä en tietenkään lapselle kerro enkä näytä. Ei ole mitään keinoja mitkä auttaisi toisen pahaan oloon. Auttakaa!!

MLL

Hei,

ja kiitos viestistäsi vaikeassa tilanteestanne. On todella ikävä kuulla, että ette pyynnöistäsi huolimatta ole saaneet mistään apua. Olisi kuitenkin äärimmäisen tärkeää lapsesi ja sinun vointisi vuoksi, että jaksaisit vielä yrittää avun hakemista. Päivystäviin palveluihin voi saada yhteyttä numeron 112 kautta, jos huoli on akuutti ja vakava, kuten tilanteessanne. Oman kunnan lastensuojelun kautta pitäisi saada myös kiireellistä tilanteen arviointitukea. Meidän MLL:n vanhemmuuden tuen palvelut tarjoavat kuuntelutukea vanhemmuuden haasteissa ja niiden päivystysajat löytyvät alta. Teillä molemmilla on oikeus saada nyt tukea tilanteeseenne ja toivon että jaksat vielä yrittää.

Vanhempainpuhelimen, chatin ja kirjepalvelun yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä: http://www.mll.fi/vanhemmille/vanhempainpuhelin

Kovasti voimia avunhakemiseen ja toipumiseen!

Alueelle ‘Kysy ammattilaiselta murrosiästä’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös