Siirry sisältöön
Nimetön

Mielipiteitä nuorten tupakoinnista? Itse olen 13v poika ja olen poltellut. Noin puoli vuotta kuivilla. Kaverit alkoivat poltella joten minäkin mukana. Nykyään toinen kaveri asuu muualla mutta toinen on samalla luokalla. Ei kovin paljoa enää ”hengailla”. Mutta tosiaan omasta mielestäni tupakointi on turhaa. Saattaa vaikuttaa coolilta mutta eipä se niin hienoa olekkaan kun ajattelee. Oletteko itse tupakoineet? Ovatko lapsenne tupakoineet? Laittakaa omia mielipiteitänne.

Nimetön

Hei!

Kirjoitit tänne Vanhempainnetin keskustelupalstalle tärkeästä asiasta. Ikäisillesi on myös Lasten- ja nuortenpuhelin, jos haluaa tällaisista asioista ihan jutella.

Itse olen teini-iässä tupakkaa polttanut. Muutamia vuosia polttelin, mutta se oli satunnaista ja onneksi pääsin tavasta eroon.

Itselläni on pari teini-ikäistä lasta ja tästä samasta aiheesta on paljon ollut keskusteluja. Jos se jää ihan vaan kokeiluksi, niin hyvä niin. Se vaan on tosiasia, että tupakkaan jää riippuvaiseksi helposti. Mielestäni tupakanpoltosta ei ole mitään hyötyä; haittaa vain – terveydelle ja kallis ”harrastus”.

Olet sitä mieltä, että tupakointi on turhaa ja olen aivan samaa mieltä.

Tsemppiä siihen, että et enää tupakoi ja jatkat valitsemallasi tiellä!

Vastaa aiheeseen: Nuorten tupakointi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös