Siirry sisältöön

Onko normaalia, että nuoren seurustelusuhde kestää?

Nimetön

20-vuotias tyttäreni on seurustellut saman pojan kanssa kohta kaksi vuotta. Nyt ovat menneet kihloihin. Itse vain mietin, että mitä jos nuori on kiirehtinyt vakituiseen suhteeseen liian nopeasti? Kuuluuko vakava seurustelu vielä tähän kehitysvaiheeseen?

Nimetön

Moi!

Tietysti on hyvin vaikeaa sanoa, miten tilanteet kenenkin kohdalla menee ja me kaikki olemme yksilöitä. Itse menin puolentoista vuoden seurustelun ja kihloissa olon jälkeen 20 vuotiaana naimisiin ja nyt kohta olisi 10vuotis -hääpäivä tulossa. Edelleen tekisin saman uudestaan, jos pitäisi palata ajassa taaksepäin, mutta ei tämä tietenkään varmasti kaikille sovi.
Mutta onnistuakin voi! :)

Nimetön

Hei!

Kuulostaa ihanalta, että tyttäresi on löytänyt itselleen rakkaan kumppanin, jonka kanssa on viihtynyt jo kaksi vuotta! Varmastikin tuossa ajassa he olisivat jo huomanneet, jos eivät sopisi yhteen tai rakastaisi toisiaan. Anna heille siis kaikki tukesi, että heidän onnensa jatkuisi mahdollisimman pitkään :)

Itse en keksi mitään syytä, miksi nuorena ei jo voisi löytää sitä elämänkumppania, jonka kanssa jakaa koko elämä. Tietenkin tähän vaikuttaa oma kokemukseni; olen ollut saman mieheni kanssa 18-vuotiaasta asti, kohta 20 vuotta onnellisesti yhdessä.

Ole onnellinen tyttäresi ja hänen poikaystävänsä puolesta, ihana kun ovat löytäneet toisensa jo nuorina :)

Vastaa aiheeseen: Onko normaalia, että nuoren seurustelusuhde kestää?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös