Siirry sisältöön
Nimetön

Hei,olen huolissani kahdesta täysi-ikäisestä lapsestani jotka asuvat vielä kotona(tytöt 18.V ja 19.V)Onko ihan ok.”tänä päivänä”että liikutaan kavereiden kanssa yö kaudet ja kotona ollaan vapaa päivät, mutta kun iltapäivä koittaa taas se meneminen alkoi kavereita moikkaa.Yö kaudet istutaan autossa ja ajetaan itse tai joku muu ajaa.Mitä ne siellä oikeastaan puuhaa ?Itse en osaa nukkua ennen kun tiedän että kaikki on hyvin ja saapuvat kotiin joskus aamu yöllä.Toinen vielä koulussa ja toinen valmistui juuri,on työ elämässä.Onko ihan normaalia että olen huolissani?onko jollain kokemusta kyseisestä?Olen itse äreä ja väsynyt tähän touhuun,mitä voin tehdä että tilanne muuttuisi?

Nimetön

Äkki kuulostamalla kuulostaa normaali nuoriso touhulta. Kommenttisi muistuttivat omaa nuoruutta. Eli vanhemmat valvovat öitä kun odotellaan lasta kotia.

Omien lapsieni kohdalta olen miettinyt sitä että, sitten kun he ovat teini-iässä niin joudun pitämään ne tietyt ”moraali saarnat” samalla muistellen mitä hölmöyksiä itse tein sen ikäisenä. Tietäen tasantarkkaan että, kaikkihan he kuitenkin kokeilee.

On kuitenkin parempi että, nuoruus eletään silloin kun on nuori. Ja opitaan omista ja toisen virheistä.
Olen nähnyt niitä ihmisiä joilta on nuoruus jäänyt elämättä. Ja 30-40 iässä eletty ”nuoruus” on kahta kauheampaa meinikiä mitä pari kympisenä.

On luonnollista että, vanhemmat ovat huollissaan lapsistaan ja toivovat heidän parasta. Olivat lapset minkä ikäisiä tahansa.

Toivottavasti edes hieman tämä auttoi.

Vastaa aiheeseen: Onko normaalia ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös