Siirry sisältöön
Nimetön

Olemme olleet 5-6 vuotta yhessa mieheni kanssa. Ja meilla on 2 lasta. Kaipaan 2keskista aikaa edes 1-2kertaa vuodessa. Miehestani se on kerjaamista ym. Ja kavereille han ei halua minun kanssa menna. Onko jokin pielessa(toinen nainen? Valilla koen yksinaisyytta.omat kaverit asuu kauempana. Ja minulle tarkea liikkua perheena…. han tekee pidempaa paivaa toissa vai olenko todellavain kakkonen. …

Nimetön

Hei.
Ehdottaisin, että puhu miehellesi täysin suoraan ja rehellisesti tunteistasi. Varatkaa hetki vain toisillenne ja kerro miltä sinusta tuntuu ja mitä pohdit. Uskon vahvasti, että asiat ratkeavat kunnon keskustelulla. Tsemppiä :)

Nimetön

Kuulostaa sun tilanteesi kovin tutulta. Meillä on vaan tosin yksi lapsi mutta kahdenkeskistä aikaa kaipaan , mutta mies ei sitä halua. Ja perheenä ei halua oikein missään käydä. Minulla on kaikki sukulaiset ja kaverit kaukana. Kyll sitä kaipaaa aikuisten seuraa aina väillä kun on kotona lapsen kanssa kahdestaan päivät. Mieheni tekee ympäripyöreitä päiviä töissä jonka takia sitä ei arkena ole paljon kotona ja sitten viikonloppuna hän tekee omia juttuja. Puhuminen ei ole auttanut . tsemppiä sinulle. et ole yksin.

Nimetön

Olen yrittanyt puhua asiasta. Etta kaytaisi esim. Syomassa mutta tuntuu/& on kerjaamista. Alussa kavimme yhdessa syomassa ja molempien ystavilla. Mutta nyt mies kay yksin. Olen puhunut toihin menosta mutta mies ei halua lapsia paikkyyn ja kuskaaminen jaisi minulle. Olen neuvoton en halua olla se valittava pirtti hirmu. Miehen tyo aikoja en ole rajannu tai valittanu ja menoista..mutta tuntuu vain etta suhde vetaa viimeisiaan. Ja on ollu tunne etta miehella on toinen kuvioissa.

Nimetön

Ja vie sen verta etta ainoa palaute mita mieheni antaa on negatiivinen joten eikoha tuo ole se merkki etta suhde vetaa viimeisia.

Nimetön

Voihan hyvät hyssyrät, otahan itseäsi niskasta kiinni.Tee pientä esijärjestelyä, sovi lapsille yö/iltahoito jossakin ja pidä parisuhdeilta omassa kodissanne.
Jos/kun mies laittaa sinulle rajoja minun näkemykseni mukaan hän alistaa sinut omaan tahtoonsa ja JOS nyt et pidä puoliasi….saat tyytyä osaasi.
Lapsille on hyväksi olla hoidossa ja sinun töissä jotta olisi sitä omaakin elämää ja omia tuloja. Älä anna ”omaa tahtoasi” miehen taskuun.
Mutta jos puuminen ei auta, repäisi itsesi irti nykyisestä tilanteesta ja aloita lasten kanssa uudessa paikassa terveeltä pohjalta yhteinen elämänne.

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös