Siirry sisältöön
Nimetön

Meillä on suuria ongelmia perheessämme
Lapsemme Vanhin tytär: on 16v käy juuri viimeistä vuotta yläastetta koko yläaste on ollu täyttä kaatoo Häntä on kiusattu kaks vuotta, raivoo itkee, huutaa kotona ja aina kun hiukset ovat huonosti laittaa lakkaa ainenkin 100kg ja tottahan toki tyttö MEIKKAAA LIIKAAA!!! EN SAA komentoa siihen mitenkään.

toisiksi vanhin poika sairastaa ADHD 12v (6lk) , hän on hyvin :) riehakas pikkupoika mutta ADHD on hyvin raskas sairaus, meidän perheellemme, me koitetaan, selvitä hänen kanssa vaikka pienempien sisarusten kansssa on ongelmia, hän huutaa ja itkee jos suuttuu jostaan ja sitten saattaa haukkua koko perhee, IDIOOTEIKS ADHD. hän on kotiaarestissa melkein aina.. (meillä on perheessä hyvä kuri mutta voimat ei vaan riita)

12v tyttö sairastaa syöpää, dowinsyndroomaa puolet ajasta, olemme sairaalassa ja isä pitää kuria kotona, kun hän syntyi en olisi jaksannut olla :) tai edes elää mutta pakko totutella olemaan sairaan lapsen kanssa nyt on menossa kolmas rankka stytostaatti hoito lapsi ei jaksa tehdä mitään ei ylipäätänsä jaksa, koulua käy sairaala koulussa ei käy peruskoulua hän aloittaa vasta käymään koulussa hoito jakson päätyttyä emme uskalla laittaa sitä kouluun koska häntä saatetaan alkaaa kiusaamaan.. jos hoidot on kesken.. ja hänellä ei ole hiuksia pahoin pelkään…

Meidän tyttö on 11v häntä on koulukiusattu koko 5vuotta.. se on olllu raskasta aikaa nyt häntä kiusataa siskon sairauksien vuoksi..

Vastaa aiheeseen: Perheen ongelmat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös