Siirry sisältöön
Nimetön

Tässäpä tuore esim. isän käytöksestä.9v. tyttö tulee koulun discosta, joku liero oli varastanut laukusta discorahat ( 10€) tanssin aikana. Isä kommentoi; ” jos saan ne kiinni, vedän hirteen” ja ” varkaan isä pitäisi hakata tohjoksi”.
Siinäpä esimerkkiä lapsille, miten ongelmat hoidetaan.
Mieheni ei hallitse hermojaan tai puheitaan ongelmatilanteissa ollenkaan. Toisinaan teotkin ovat kyseenalaisia. Tästä on puhuttu monia kertoja, ei tulosta.
Pelkään, että lapsista kasvaa samanlaisia hermoheikkoja raivoajia. Mitään terapeuttia on turha suositella.Mies käskee varmaan sen painua v…uun..
Onko ero ainut järkevä vaihtoehto? Onko saman kokeneita?

Nimetön

oletko lukenut uusinta Meidän Perhe-lehteä?
Siinä oli juuri juttua tälläisestä perhehelvetistä, jossa ei käytetä fyysistä väkivaltaa mutta muuten meno on ihan luokatonta.
Jos käytös ei muutu niin eroa. Mieti,minkä mallin lapset saavat. Oletko valmis uhraamaan lapsesi miehesi takia?

Nimetön

Monissa perheissä toinen vanhemmista on harkitsematon puheissaan.
Se fiksumpi osapuoli kuitenkin voi opastaa lapsia siihen että varkaus on rikos ,
mutta poliisi hoitaa jutut ei-kä lakia oteta omiin käsiin…
sehän on rikokseen yllyttämistä ne sellaiset hirttämisjutut….

Samoin kerrotaan että vihapuheet tarttuvat joten parempi sivuuttaa sellaiset ja olla kommentoimatta niitä.

Oma mies oli aika agressiivinen humalapäissään ja tuli mieleen että kannattaisi kyllä jo seurusteluaikana kiinnittää huomiota siihen, millaiset puheet Kaverilla on.!!!

Ikävä kyllä nykyisin mennään sänkyyn heti seurustelun alussa ja sitten sitoudutaan ja muutetaan yhteen, vaikkei laisinkaan tun-ne-ta muu-ta toisesta kuin millainen se on sängyssä.
Arkikäytös tuo sitten ikäviä yllätyksiä…..

Voisi keskustella lastenkasvatussäännöistäkin jo ennenkuin sinne sänkyyn ollaan loikattu edes ensimmäistä kertaa ;D

voi ehkä tulla mieleen kaikenlaista niitten keskustelujen perusteella….
Kun on jo nalkissa vihapuheisen henkilön kanssa, voi pohtia, mistä ne puheet kumpuavat ja onko miten järkevää jatkaa jos ne puheet ovat karmeita…

se erovaihekin voi kyllä olla vaarallinen, joku on joutunut hakemaan lähestymiskieltoa ja jopa päässyt hengestään…
harkintaa siis siihen mitä puhuu itsekin…
Asiantuntija-apua saa varmaan mt-toimistosta/neuvolasta?

Nimetön

Nartistista toimintaa!

Nimetön

Meillä pojalla on ollut tapana hajoittaa aina pyörät niistä kettinki lähtee tai niistä puuttuu osia.Sitä on ollut siitä asti kun pyörän on saanut jo pienenä.Poikani menee jo yhdeksännelle luokalle ja sama meno jatkuu.Isä joutuu jatkuvasti korjaamaan pyöriä, suuttuessaan ei isä hallitse itseään huutaa pihalla täyttä kurkkua kirosanoja sanoja läskiperse tai homo miksi hajoitit taas pyörän tai aukaisee ulkooven kun poika on sisällä ja raivoaa että koko pihapiiri varmasti kuulee.En voisi äitinä kuvitella että käyttäisin noin voimakkaita sanoja.Todellakin hävettää kärsin mieheni käytöksestä kovasti.Pojallani todettiin vasta ADHD sitäkin suuremmalla syyllä hän tarvitsee normaalisti puhuvaa aikuista.

Nimetön

Itse olen samassa tilanteessa tai olin, lapset vain ovat pienempiä, vielä alle 2-vuotiaita. Ollaan mieheni kanssa asumuserossa, joka meillä on auttanut tilannetta. Sillon kun huomaa, että kohta nyrkki heilahtaa seinää kohti, on helppo sanoa toiselle, että menee kotiinsa rauhoittumaan.

Nimetön

Eikö 9.-lukuokkalainen voisi jo korjata pyöränsä itse ja säästää niin omia kuin isänsäkin hermoja? Oma vastuu saattaisi auttaa myös pitämään menopelistään parempaa huolta. Kohta jo lentää pesästä poika, ei kai ihan taidottomana voi maailmalle laittaa?

Vastaa aiheeseen: sairas?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös