Siirry sisältöön
Nimetön

14v tyttöni on seurustellut 15v pojan kanssa pari viikkoa, tuntenut pisempään mutta netin välityksellä ja sain tietää ,että ovat harrastaneet seksiä, kondomi on ollut käytössä.Poikaa en ole vielä tavannut ollenkaan.Yökyläily on ollut kielletty, mutta ehtiihän sitä nähtävästi muunakin aikana.

Olen järkyttynyt, mielestäni tyttö on liian nuori seksiin ja harmissani, että on sitä jo harrastanut.Haluaisi nyt e- pillerit. Ja haluaisivat yökyläillä.Tyttö on kiukkuinen lähes koko ajan ja kapinoi kaikkia rajoja vastaan.Ei tupakoi, ei ole juonut alkoholia onneksi vielä. Tyttäreni on koulussa hyvä, harrastaa Poika kuulostaa olevan huonoa seuraa, ei käy koulua, lintsaa, tupakoi, ei kuulema juo.
mitä tehdä? Kieltääkään ei voi, sehän vasta innostaisi lisää.
POjan äiti ei taida ajatella samalla tavalla asioista.

Nimetön

hyvä huolestunut oma poikani alkoi seurustella 15 v tyttö saman ikäinen harrastivat myös seksiä kummankin kotona keskusteltiin nuorten kanssa ja sallitiin yö kylät olivat kummankin kotona ostin niitä kondoomejakin heille ja puhuin poikani kanssa että ketään ei saa pakottaa mihinkään johon poika totesi että tyttöhän se oli aktiivinen osapuoli meistä vanhemmista oli tärkeää että olivat jommankumman kotona ja näin tuvassa ei ryypätty eikä sattunut muutakaan ikävää sekä tutustuimme toiseenkin nuoreen hyvin viettäessämme aikaa heidän kanssaan jos et ole avoin kuuntelemaam eivät enää kerro sinulle mitä tekevät ja ajattelevat ja kun et tiedä et voi auttaa säilytä nuorten louttamus ehkä voit auttaa poikaakin raiteille meillä suhde kesti noin vuoden senjäkeen on ollut muitakin tyttöjä ja kaikki on memmyt hyvin joten hermoja muorten kanssa

Nimetön

Hei.
Meillä on 16 v. poika, joka aloitti vasta seurustelun samanikäisen tytön kanssa. Olisivat jo heti halunneet yöpyä yhdessä meillä. En antanut lupaa. Tytön vanhemmat antaisivat kai luvan. Mutta meidän mielestä on liian varhaista ja jos yöpyvät niin ainakin eri huoneissa. Ihan sama jos harrastavat seksiä puskissa, mutta me emme anna siihen lupaa vielä. Tyttö on muutenkin vapaamman kasvatuksen saanut kuin meidän poika. Hyvä vai huono tiedä häntä. Seksivalistusta on saanut ja kortsuja jo aiemmin.

Vastaa aiheeseen: seurustelu ja seksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös