Siirry sisältöön
Nimetön

Meillä ollaan puun ja kuoren välissä sotapelien suhteen. Poikamme on 10-vuotias ja kiinnostunut pyssyistä ja sotapeleistä. Konsolipeleissä on kuitenkin ikärajoina K-16 tai K-18, joista haluaisimme pitää kiinni. Mitäpä tehdä kun kuitenkin luokkakaverista suurimmalle osalle näitä pelejä hankitaan!!! Kyseessä ovat ihan tavalliset perheet, ei mitkään muissakin suhteessa ”antaa mennä” vanhemmat. Olemmeko jotenkin ”kalkkiksia”, vai missä oikein mennään???

Nimetön

Moi!

Vanhempina te päätätte teidän perheen rajat. Kerrotte lapsellenne, että peleissä on lasten turvallisuuden vuoksi ikärajat. Monet näkevät painajaisia pelien jälkeen ja kyllä sen koulussa(kin) huomaa, kun joku on pelannut kiellettyjä pelejä.
Voisitko ottaa vielä kouluun yhteyttä esim. opettajaan, että puhuisi muutenkin yleisesti näistä asioista koulussa jollakin oppitunnilla.

Pidä pintasi, se palkitaan!

Nimetön

Hei,
älä missään nimessä anna pelata ko.pelejä. Varmaan ei 16-vuotiaidenkaan olisi kaikkien tarpeen niitä pelata. Pidä kantasi, vaikka siitä tulisi aikaan kuinka suuri riita tahansa.

Vastaa aiheeseen: sotapelit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös