Siirry sisältöön
Nimetön

Mistähän hoitaja esikoiselle? Pikkuinen on vajaan vuoden kun toka jo saapuu. Oletteko ottaneet lastenhoitajaa synnytyksen ajaksi? Meillä ei suvusta apua ja olen ihan paniikissa sillä haluan isän ehdottomasti mukaan synnytykseen.

Nimetön

Hei!

Jokohan avuntarve ohi? Meiltä löytyisi lastenhoito- ym. apua :)

Nimetön

Hei!

Täälläkin mietitään tätä samaa asiaa. Ystäviä, jotka mahdollisesti voivat hoitaa 3 v. lasta synnytyksen ajan on, mutta jokaisella on tietysti omat menot ja työjutut niin kukaan ei voi varmaksi luvata 24/7….

Lapsenhoitoapua siis kaivataan lyhyellä varotusajalla Vantaalla.

Tukiverkosto kaukana

Hei!

Tämä on jo vanha viestiketju mutta laitan nyt kuitenkin tähän omani vielä jos vastausta kuuluisi. Eli sama tilanne, synnytys edessä, 2 lasta 5 ja 6 v ja heille pitäisi saada hoitaja jotta pääsisin synnyttämään mieheni kanssa enkä yksin. Oulussa. Mihin voisin ottaa yhteyttä? Laskettu aika huhtikuussa.

JH

Hei.

Saitko selvitettyä mistä saat apua synnytyksen ajaksi? Meillä sama tilanne eli synnytyksen ajaksi tarvisi apua ja ei ole ketään kuka voisi lasta 2v. hoitaa sen ajan. Kuulisin ihan mielellään miten olet ratkaissut asian ja uskallatko ottaa ulkopuolisen hoitajan koska kuitenkin nyt eletään poikkeusolojen aikaa.

Terv. JH

opiskelija

Moikka!

Mulla tuli mieleen Care.com , sieltä voi etsiä oman alueen lastenhoitajia jos ette ole vielä löytäneet. kannattaa käydä kurkkaamassa. Tietenkin on kyse vieraasta ihmisestä ja hinnatkin on joillain aika korkeita mutta tämä on vaan idea mikä tuli mieleen. Toivottavasti löydätte hoitopaikan jostain. :D

Vastaa aiheeseen: Synnytys edessä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös