Siirry sisältöön
Nimetön

Olen 8v tytön yksinhuoltaja äiti.Isänsä luona hän käy toisessa kaupungissa joka toinen viikonloppu..Ongelmia on mm isän lemmikit jotka hän otti tietäen tyttären astman ja allergiat,myöskään tyttärelle ei ole sänkyä isän luona,usein nukkuu samassa sängyssä isän ja isän naisystävän kanssa.Myöskään kypärää ei ole hankittu luisteluun pyynnöistä huolimatta.Olen todella loukkaantunut ettei perusasioista pidetä huolta vaikka lapsen isä on puuttumassa meidän koti-asioihin jatkuvasti myös mm.kommentoi vaatteitani,haukkuu ruuat joita meillä syödään jne muuta mikä ei hänelle enää kuulu..
Olen hyvin kyllästynyt tällaiseen sillä kärsin avioliiton aikana perheväkivallasta josta hän pääsi kuin koira veräjästä,myös muita rikoksia teki mutta vapaalla jalalla on ja lapseen täydet oikeudet vaikka on pitänyt lastensuojeluunkin ottaa yhteyttä ja teettivät huumetestejä mm..
Miten muut ’tyytyy’ siihen että selvästi narsistinen ex sotkee asioiyta vielä ja ei ole koskaan joutunut vastuuseen teoistaan eikä kanna vanhemman vastuuta vieläkään kunnolla?

Huoli lapsesta on ja hänen terveydestään,välillä tuntuu että tietyt viranomaiset on sokeita ja heille voi esittää mitä vain,minullekin sanottiin että ’ehkä isä kunnostautuu vielä ja ehkä naisystävä hoitaa lapsen’ vastuuhan on kuitenkin vanhemmilla,enhän minäkään voi vastuuta työntää muille vaan lapsi täytyy hoitaa kuten vanhemmalle kuuluu..

Nyt exälle on tulossa vauva ja mietin miltä tyttärestä tuntuu kun hän on pyytänyt sänkyä isän luo missä nukkua niin on vastattu että ei kun vauvan sänky ei sitten mahdu,siis vauva joka ei synny vielä puoleen vuoteen ainakaan.Pelkään että lapsella on sellainen olo että ei ole yhtä tärkeä ja kun tulee isänsä luota tempuilee kovasti

Nimetön

Onpa kerrassaan outoa. jos sinulla on selkeä huoli lapsen fyysisestä ja henkisestä terveydestä isän luona ja isä on huumeidenkäyttäjä yms. eikä sosiaalitoimisto viranomaiset ota asiaa todesta? Jos olette sopineet tapaamisoikeudesta on sitä tietysti vaikea lähteä purkamaan- sitäkö haluat? Miestäsi et pysty muuttamaan, se on selvä. Juttelisitko hänen uudelle naisystävälle? Kenties hän ymmärtäisi, että olet huolissasi tytön terveydestä.

Se, että mies haukkuu ruokanne tai vaatteesi ei liity hänen ja tytön välisiin tapaamisiin. Ainoa asia, joka nyt on tärkeää on se, että tytöllä on turvallinen ja hyvä olla isänsä luona. Jos hänen henkinen/fyysinen terveytensä vaaraantuu niin heti ilmoitus viranomaisille:kirjaa kaikki ylös ja vaadi tapaamisia lopetettavaksi. Teidän väliset (menneet tai tulevat) erimielisyydet eivät liity tähän asiaan mitenkään.

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös