Siirry sisältöön

Tutkimus sisarusten hoidon järjestämisestä kun perheeseen syntyy vauva

Nimetön

Hei!
Hyvä, että olet saanut tämän viestin, sillä todennäköisesti kuulut kohderyhmääni ja tarvitsen sinun apuasi vastaamalla ohessa olevaan kyselylomakkeeseen. Kyselylomakkeella kerään tutkimusaineistoa tutkimukseeni, joka selvittää miten sisarusten hoito on järjestetty silloin, kun perheeseen syntyy tai on juuri syntynyt vauva, ja mikä vaikuttaa perheiden ratkaisuihin järjestää sisarusten hoito.
Kyselyyn vastaaminen tapahtuu nimettömänä, eivätkä vastaajan henkilötiedot tule missään vaiheessa tutkijan tietoon. Kysely on tarkoitettu niille äideille, jotka ovat raskaana tai vanhempainvapaalla sekä heillä on ennestään päivähoitoikäinen lapsi/lapsia. Kyselyyn vastataan lapsesta, joka on päivähoidossa tai kotihoidossa äidin ollessa vanhempainvapaalla nuorimmaisesta lapsesta. Jos lapsia on useampia, voi kyselyyn vastata jokaisesta lapsesta erikseen.
Kyselyn vastauksista valmistuu varhaiskasvatuksen pro gradu-tutkielma Jyväskylän yliopistoon aiheesta Sisarusten hoidon järjestäminen kun perheeseen syntyy vauva.
Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia. Linkki on avoinna 1.4.2015 asti.
Toivon, että välität tämän saatekirjeen ja linkin tuntemillesi kohderyhmän äideille. Kiitos vastauksestasi ja viestin välittämisestä eteenpäin!
Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä https://korppi.jyu.fi/kotka/r.jsp?qid=13055

Jos linkki ei aukea suoraan, kopio linkki ja liitä se osoitekenttään, niin pääset vastaamaan kyselyyn.

Annan mielelläni lisätietoja tutkimuksestani.

Ystävällisin terveisin,
Mari Huupponen
maanhuup@student.jyu.fi

Nimetön

Hei!

Tarvitsen tutkimukseeni lisää vastauksia saadakseni siitä mahdollisimman luotettavan, joten linkki on avoin 5.7.2015 asti.

Kiitos tutkimukseen vastanneille!

Mari

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös