Siirry sisältöön

Työpäivän jälkeen kotityöt ja lapsen kanssa touhut – väsyttää ja uuvuttaa…

Nimetön

Hei. Olen eronnut pari vuotta avomiehestäni ja meillä on yhteishuoltajuus 6-vuotiaasta pojastamme. Poika käy isällään joka toinen viikonloppu. Kaiken kiukun poika kohdistaa minuun koska ei uskalla kiukutella isälleen. Itse olen hyvin väsynyt jatkuvaan kiukutteluun ja kodin hoitamiseen. Koko ajan on jotain tekemistä kotona tai jos ei kotitöitä niin sitten pojan kanssa pitäisi käydä pyöräilemässä tms. Olisin toivonut vuoroviikkoasumista, mutta exä asuu toisella paikkakunnalla joten se ei onnistu. Niinä viikonloppuina kun poika on isällään, en jaksa tehdä mitään. Olen hyvin väsynyt ja uupunut kaikkeen. Työpäivät menee yllättävän hyvin, saan ajatukset pois kodista ym. mutta työpäivän jälkeen olen totaalisen uupunut ja sitten vielä alkaa kotityöt ja pojan kanssa touhut. Mistä ihmeestä saisin lisää energiaa ja virtaa?

Nimetön

Kannattaa syödä maksapihvi joka viikko, tai kaksikin kertaa viikossa. Suosittelen poron vasan maksaa. Siinä on paljon rautaa, joka auttaa jos masentaa ja väsyttää. Lisää kuntosalia ja nukkumista.

Mirame

Tuttu tunne! Älä vaadi itseltäsi liikaa vaan tee vaan kaikki välttämättömät. Pyöräilyretkestä pojan kanssa saa purattua hyvin energiaa ja tilalle saadaa hyvää energiaa buustata esim. kotitöihin. Voisiko isä ottaa säännöllisesti arki-iltoina jonain tiettynä sovittuna päivänä muutamaksi tunniksi?

Vastaa aiheeseen: Työpäivän jälkeen kotityöt ja lapsen kanssa touhut – väsyttää ja uuvuttaa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös