Siirry sisältöön
Nimetön

Kohta 17 vuotta täyttävä tyttäreni kertoi minulle tykkäävänsä tytöistä. Tuumi, että näin on ollut pari vuotta ja uskoo, että näin on jatkossakin.
Olen hämilläni, enkä oikein tiedä, miten toimisin, mitä ajattelisin ja mitä sanoisin.
Onko kenelläkään antaa hyviä neuvoja?

Nimetön

Ei kai sinun mitään erityisesti tarvitse sanoa tai mitään neuvoja antaa, miksi tarvitsisi?

Elät normaalisti eteenpäin, ja hyväksyt tyttäresi seurustelukumppanit, olet iloinen jos tyttäresi löytää ihmisen, jonka rinnalla elämää elää.

Ei tämä vaadi sen kummenpaa reagointia, kuin jos tyttäresi tykkäisi pojista.

P.S. Näin meidän kesken, mutta älä ihmeessä sano tätä tyttärellesi: seksuaalisuus on monimuotoinen asia, silti se ei ole mitään kummallista. Voi olla, että tytöistä tykkääminen on joku vaihe, menee ohi, tai sitten ei. Mutta ei sillä ole merkitystäkään.

Nimetön

Hei! Olen aina ajatellut näistä asioista aika liberaalisti – en toki voi tietää, miten sitten jos omien lasten kanssa näin tapahtuu. Kuitenkin: mielestäni sillä ei oikeastaan ole väliä, pitääkö tytär pojista/tytöistä tai poika pojista/tytöistä, pääasia on, että hän voi elää rauhassa ja tasapainossa itsensä kanssa. Näissä asioissa voi tulla muutoksiakin, tai sitten ei. Upeaa ja arvokasta, että tyttäresi on pystynyt sinulle asiasta kertomaan!!! Ole iloinen hänen puolestaan, jos hän on sinut asian kanssa. Valtavan raskasta varmasti olisi elää ”kaappielämää”. Ota tyttäresi kaikki erilaiset ystävättäret lämpimästi vastaan – suurin osa kuitenkin on ihan vain hyviä kavereita/ystäviä. Jos hän voi sinulle kertoa seurustelustaan, arvosta ja kunnioita sitä! Ei jokainen äiti tyttärensä mielestä sellaista ymmärrystä osoita kuin sinä ilmeisestikin. Pidä silmät auki ja syli avoinna, tyttärellesi ja hänen ystävättärilleen.

Nimetön

HEI, IHANAA että tyttärenne on sinulle sen kertonut…voi olla oma itsensä…TÄNÄPV on tosi ihanaa että jokainen saa rakastaa ketä haluaa…ei tarvi olla kaapisa…minulla samanikäinen tytär ja olemme hänen kanssa jutelleet että on tullut ihan muotioikku että tytöt tykkää tytöistä ja se että on bi….pääasia että eläisi elämänsä onnellisena…en nää mitään syytä miksi hetero saisi olla onnellinen…nyt vaan tsemppaa tytärtäsi olemaan oma itsensä :) yes…ompa teillä hyvät välit

Vastaa aiheeseen: Tyttäreni kertoi tykkäävänsä tytöistä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös