Siirry sisältöön
Nimetön

Moikka. Olisikohan kellään vinkkiä kertoa kuinka olette toimineet uimahallissa juuri 7v täyttäneen kanssa, kun eri sukupuolta (siis kun uimahallissa yli 7v lapsi jos eri sukupuolta, ei saa mennä vanhempansa kanssa samalle puolelle)?
Meidän tammikuussa 7v täyttävä poika kun ei osaa yksin moisessa paikassa toimia miesten puolella ja naisten puolelle kun ei enää saa tulla 7 täytettyään >:( Miestä perheessä ei ole, eikä sellaista ystävääkään saati sukulaisia auttamaan poikaa miesten puolella. Tilaussaunaan saisimme mennä, mutta tunti maksaa liki 18e. Loppuukohan meiltä nyt vallan uimiset…

Nimetön

Varmasti uimahallin henkilökunta ymmärtää tilanteen, jos heiltä kysyy. Uskoisin, että muutaman kerran jälkeen poika jo sitten osaakin yksin toimia miesten puolella, kun olette joitakn kertoja uimahallissa yhdessä käyneet.
En usko ikärajan niin tiukka olevan ja, jos joku jotain sanoo/huomauttaa, niin selityksen jälkeen luulisi jokaisen ymmärtävän tilanteen.

Nimetön

Meillä poika menee yksin pukkariin, jos isä ei ole mukana uimassa, näin aloimme toimia juurikin siinä 7v kohdalla. Ensimmäinen kerta pelotti kovasti, mutta hyvin poika selvisi. Kertasimme kotona mitä pitää pukkarissa tehdä ja lupasin, että menemme uinnin jälkeen sitten kahvioon. Katsoimme myös kellosta yhteisen ajan, jolloin tapaisimme altaalla ja pois lähtiessä aulassa. Voithan sitten kysyä vaikka uimavalvojalta, voisiko käydä katsomassa pukkarilla, mikäli poikaa ei ala näkyä. Tsemppiä ja mukavia uintireissuja!

Vastaa aiheeseen: Uimahallin käytäntö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös