Siirry sisältöön
Nimetön

Olemme uusioperhe, minulla ennestään kaksi lasta ja yksi yhteinen. Alkuun välit miehen vanhempiin oli hyvät, kävimme kylässä ja vietimme aikaa heillä) niin että isommat lapset kiintyi jo heihin. Sitten tuli ryppyjä rakkauteen ja erosimme pariksi kuukaudeksi miehen kanssa. Tämä oli liikaa hänen vanhemmilleen… palasimme yhteen ja menimme naimisiin ja saimme yhteisen lapsen. Hänen vanhemmat ei tulleet edes häihimme..välejä koitin korjata 5 vuotta kirjeillä ja puhelimella mutta minulle ei vastattu.
Siihen on ongelmaan, joka tuntuu olevan pahin vanhimmalla tytöllä, kun ei saa mennä miehen vanhempien luokse ja tämä yhteinen pieni käy joka viikko. Miten selittää lapselle tilannetta? Olen koittanut nätisti ja hyvästi ja kiertää ja kaartaa. Eihän tätä itsekään ymmärrä. Ja tämä raastaa niin siskosten välejä kuin vanhempien keskenään myös jo paljon. Sydäntä särkee kuunnella toisen itkua kun lapsi syyttää itseään vaikka sanottu että näin ei todellakaan ole.
Käynyt jo mielessä radikaalit ratkaisut että kohta ei pieninkään mene (silloin riistäisin isovanhemmat hältä sieltä) tai ero. 6 vuotta enemmän ja vähemmän tätä tilannetta alkaa uuvuttaa ja kun ei ole antaa oikeita vastauksia lapselle jotta ymmärtäisi. Niin tai näin, minä olen se paha ihminen

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös