Siirry sisältöön
Nimetön

Onko normaalia että vauva valvoo jopa 12h putkeen päivällä? Korkeintaan nukahtaa imemisen jälkeen pariksi minuutiksi. Meillä nukutaan yöllä 23-8 niin, että vauva syö 2-3 tunnin välein. 5 aikaan kitisee usein vähän. Muute nukahtaa ihan hyvin uudestaan. 8 jälkeen nukkuu taas pari tuntia kun on jonkun aikaa kitissyt. Mutta päivällä ei sitte nukutakaan. Joskus on sylissä nukkunut ihan vähän aikaa, mutta sänkyyn tai vaunuihin ei nuku. Päivällä vauva on itkuinen ja tyytymättömän oloinen.
Onko tämä ihan normaalia näin pienelle, 1kk vanhalle vauvalle, että valvoo päivät?

Nimetön

Muistan että meilläkin oli kausia että meni juuri tuolla tavalla.Tuon ikäisellä voi olla vielä ikään kuin yö ja päivä rytmi päinvastoin. On varmaan vaan jokin vaihe eli ohimenevää. Uskoisin että kunhan ikää tulee niin alkaa sitten löytyä ”kiinteämpi unirytmi”. Toivottavasti saisit itse vaikka iltasella ottaa pienet torkut tai muutoin vain hengähtää vauvan hoidosta päivän aikana pienen hetken.
Tulipa vielä mieleen, että oletko muuten kokeillut vielä kantoreppua tai -liinaa? tsemppiä:)

Nimetön

Hei,
ymmärrän, että päiviät voivat käydä raskaiksi, kun vauva ei nuku lainkaan.Mitään kikka kakkosia ei varmaan noin pienen lapsen nukkumiseen ole olemassa.
1 kk:n ikäiset ovat vielä melko arvaamattomia nukkumisensa suhteen. Teillä kuitenkin nukutaan yö aikaan, mikä sekin on positiivista. Joskus rytmit voi olla aivan päin vastoin.
Yritä saada itsellesi lepohetkiä iltaisin ja viikonloppuina, kun puolisosikin on paikalla.
Muutaman kuukauden ikäisenä usein löytyy parempi unirytmi, jossa päiväunetkin maistuvat.
Tsemppiä tähän teidän alkutaipaleelle ja toivottavasti pääsette
parempaan päivärytmiin.
T Eveliina

Vastaa aiheeseen: Vauva 1kk valvoo päivät

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös