Siirry sisältöön
Nimetön

Tyttäreni, 16-v opiskelee toisella paikkakunnalla, 200 km:n päässä kotoa, haluaa jäädä viikonlopuksi asuntolaan ja tapailemaan kavereitaan sinne. Me vanhemmat emme ole tavanneet ko. kavereita, emmekä ole antaneet lupaa jäädä sinne. Tämä aiheuttaa suurta erimielisyyttä tyttären ja vanhempien välillä. Luvatako vai ei luvata?

Nimetön

Hei!

Tyttärenne on ollut rohkea kun on uskaltautunut lähteä opiskelemaan noinkin kauas kotoa. Se että te vanhempina olette antaneet hänelle siihen mahdollisuuden on myös merkki siitä että luotatte tyttäreenne.

Olisiko mahdollista että te vanhempina menisitte jonain viikonloppuna käymään tyttärenne opiskelupaikkakunnalla ja voisitte silloin tavata hänen sikäläisiä ystäviään esim. yhteisen lounaan merkeissä? Näin teille olisi mahdollisuus tutustua heihin ja teille tulisi turvallisempi olo siitä kenen kanssa tyttärenne viettää viikonloppuja.

Teille on varmasti tärkeää se että tyttärenne kodin ulkopuolella viettämät viikonloput sujuvat hyvin. Teidän kannattaa kertoa se hänelle ja voitte keskustella tyttärenne kanssa siitä voisiko hän antaa teille muutaman parhaan ystävänsä puhelinnumerot. Te olisitte yhteydessä hänen parhaisiin ystäviinsä vain silloin jos ette tavoita tytärtänne jonkin tärkeän asian osalta.

Tavattuanne tyttärenne ystäviä voitte paremmilla mielin antaa hänen viettää joitain viikonloppuja myös heidän kanssaan.

Toivottavasti saatte sovittua asioista tyttärenne kanssa.

Vastaa aiheeseen: viikonloppu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös