Siirry sisältöön
erinnisabellaa

Moikka! Jo monta vuotta on ollut sellanen tilanne, etten oo pystyny löytämään sellasia ihmisiä, joiden kanssa olis jotain yhteistä tai jotka haluais viettää mun kanssa aikaa. Omat vanhemmat on ollu niinkun kavereiden korvikkeita.

Oon nyt lukion ykköseltä päässyt 17-vuotias, jolla on rankka syrjäytymistausta ja kiusaamiskokemuksia. Onko mitään sellasta keinoa millä voisin tutustua samantapaisiin ihmisiin tai edes löytää sellaisia? En kasvotusten uskalla samaa koulua käyviltä.

*****

Hei! Kiitos, että kirjoitit meille! Täällä Vanhempainnetin keskustelupalstalla keskustellaan ensisijaisesti vanhemmuuteen ja kasvattamiseen liittyvistä asioista. Ehdottaisinkin, että kävisit tutustumassa Nuortennetin keskustelupalstoihin, missä voit jutella MLL:n aikuisen sekä muiden nuorten kanssa esimerkiksi  yksinäisyydestä ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. Tässä linkki Nuortennetin keskustelupalstalle: https://www.nuortennetti.fi/keskustelut/

Muistathan, että voit myös ottaa yhteyttä Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111). Vaitiolovelvolliset päivystäjät juttelevat siellä mielellään kanssasi. Meillä on myös chat sekä kirjepalvelu. Löydät tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat Nuortennetistä: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Lämpimin terveisin

Vanhempainnetin ylläpito

Sarah

Toivottavasti tilanne helpottaa jossakin vaiheessa elämääsi. Missä päin asut? Olisiko mahdollista löytää muista kaupungeista esim.netin välityksellä.

Vastaa aiheeseen: Yksinäisyys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös