Siirry sisältöön
Nimetön

Miten olette toimineet kotonanne. Minulla on 4,5vuotias poika. Joka on erittäin tulinen ja temperamenttinen luonne. Ongelmaksi on silti koitunut hoidosta mukaan imeytynyt ikuinen ”homottelu” jos sitä mitenkään sievästi voi enään ilmaista.
Poikaa kiusattiin koko päivähoidon ajan, haukkumista ja tönimistä oli ollut koko ajan.

Valitettavasti se myös siirtyi pojan omaan elämään vahvasti. Poika ei säästele sanojaan millään tavalla, haukkumista, tönimistä, kaikkea löytyy. Etenkin lähimpiin ihmisiin kohdistuvaa. Poika ei tunnu ymmärtävän millään että se on kaikin puolin väärin.

Tiedän sen loukkaavan ja satuttavan monia muitakin ihmisiä. Kenellä nyt ei tulisi pahamieli jos toinen haukkuu… Haluaisin vain pojan tajuavan, että hän toimii väärin ja ne ketkä tekivät hänelle hoidossa niin olivat tyhmiä.!

Auttakaa…

Nimetön

onhan lapsi jo jossain muualla hoidossa? kuinka paljon hän tapaa muita lapsia muuten? missä tilanteissa? ja muita aikuisia? kaikki ihmiset opettavat meidän maailmastamme jotain, jokaisen maailmankuva heijastuu heidän tekemisistään. pöyristyttävää toimintaa hoitopaikassa, että tällainen on jatkunut.toivottavasti olet ilmoittanut sinne ja jonnekin muuallekin jotta meno muuttuu myös muiden lapsien kohdalla…toivotan voimia ja paljon luotettavia ja rauhallisia ihmiskontakteja tulevaisuudessa.

Vastaa aiheeseen: Ylenpalttista uhmaa ja nimittelyä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös