Siirry sisältöön
Nimetön

Hei! Osaakohan joku kertoa että onko ihan normaalia että 11.v ( kesällä 12.v) poika toteaa että ’äiti sinulla ja mummolla on yhtä suuret rinnat’! Kuuluuko tällaiset huomautukset enää tämän ikäisen pojan suuhun?

Nimetön

Hei, minusta tuo on normaalia ja vilpitöntä..alkaahan tuon ikäinen poika tarkkailla ja huomata konkreettisesti naisen ja miehen eroja sekä on tietenkin niistä kiinnostunut. Jos vanhempi kiletää tai ahdistuu tai nolostuu tuollaisesta se voi viestittää että siinä on jotain pahaa/kiellettyä..eikö ole parempi että kotona on avoin ilmapiiri ja saa olla rennosti ja ottaa tällaiset asiat huumorin kautta mutta voihan sitä sivulauseessa tokaista että on tietysti paikkoja ja ihmisiä joissa tuolla tavalla ei ole hyvä puhua mutta eiköhän hän sen itsekin tiedä…Rennosti vaan nuorten kanssa!!

Nimetön

Hei!
12-vuotias alkaa olla esipuberteetti-iässä ja tiedostaa oikein hyvin sen, että naiset ja miehet ovat erilaisia.
Pojan huomautus oli varmasti sillä hetkellä yllättävä, mutta ei mielestäni mitenkään epänormaali.
Jos tässä tapauksessa mummo on sinun äitisi, niin pojan kanssa voi jutella geeniperimästä. Tai, jos ei ole, niin sitten voi kertoa olevan sattumaa, että teillä on yhtä suuret rinnat.
Pojan kanssa voi jutella ja kysyä, mikä sai hänet tekemään tällaisen johtopäätöksen.
Sen voi myös kertoa hänelle, miltä huomautus sinusta tuntui. Mielessään voi toisia vertailla, mutta kaikkeahan ei tarvitse tai kannata sanoa ääneen…

Nimetön

Kiitos vastauksista :)

Vastaa aiheeseen: Ymmällään oleva

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös