Siirry sisältöön

Hyvä Joulumieli -keräys toi iloa 22 000 vähävaraiselle lapsiperheelle

Hyvä Joulumieli -keräyksen varoin hankitut ruokalahjakortit on toimitettu perille vähävaraisille lapsiperheille ympäri Suomen. Taloudellisesti vaikeina aikoina jouluavun merkitys perheille korostuu. Kiitämme lämpimästi kaikkia, jotka ovat lahjoittaneet keräykseen ja tuoneet valoa jouluun heikommassa asemassa oleville. 

Hyvä Joulumieli -keräyksen varoin hankitut 70 euron ruokalahjakortit on jaettu ilahduttamaan vähävaraisten lapsiperheiden joulua. Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhdessä Ylen kanssa järjestämä keräys auttoi tänä vuonna 22 000 vähävaraista perhettä eri puolilla Suomea.

Jouluna eriarvoisuuden kokemukset nousevat esiin tavallista voimakkaammin, sillä taloudellisen tilanteen tiukentuessa yhä useammalla vanhemmalla on vaikeuksia järjestää lapsilleen joulumieltä tuovia lahjoja ja juhlaruokia.

Keräyksellä ilahdutettu vuosien varrella satojatuhansia perheitä

Hyvä Joulumieli -keräys järjestettiin jo 27. kerran. Vuosien varrella sen turvin on jaettu kotimaan vähävaraisille lapsiperheille kaikkiaan 420 500 ruokalahjakorttia.

Hyvä Joulumieli -keräyksen järjestävät Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto yhteistyössä Ylen kanssa, ja keräyksen yhteistyökumppaneina toimivat K-ruokakaupat, S-ryhmän päivittäistavarakaupat ja Lidl Suomi. Lahjakortit jaettiin apua tarvitseville yhteistyössä esimerkiksi neuvoloiden, sosiaalityön ja diakoniatyön ammattilaisten kanssa.

Kuva: Ville Salminen / Suomen Punainen Risti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös