Siirry sisältöön

Lahjoita apua perheille

Lahjoita nyt

Vanhempien pahoinvointi näkyy perheissä lisääntyneenä väkivaltana

Vanhempien kuormittuneisuus näkyi viime vuonna erityisen selvästi auttavissa palveluissamme. Yhteydenotoissa puhuttiin usein perheessä tapahtuvasta henkisestä väkivallasta – haukkumisesta, kontrolloinnista tai mitätöinnistä, joka loi kotiin turvattomuutta, uhkaa ja pelon ilmapiiriä. Henkisen väkivallan lisäksi fyysinen väkivalta perheen aikuisten välillä tai vanhemman pelko omasta tai toisen vanhemman väkivallasta lasta kohtaan kuuluivat palveluissa.

Vanhempia kuormittavat etenkin yksinäisyys ja sosiaalisten verkostojen puute, talousvaikeudet, pitkittyneet ja riitaisat erotilanteet sekä vanhempien omat riittämättömyyden ja syyllisyyden tunteet. Ilman tukea paineet voivat kasautua ja purkautua hallitsemattomasti.

MLL tukee ja auttaa vanhempia arjessa jaksamisessa joka arkipäivä Vanhempainpuhelimessa, chatissa ja Vanhempainnetissä.

Yhteydenotot vanhempaintuen palveluissamme ovat lähes kolminkertaistuneet kymmenessä vuodessa. Keskustelut ovat vuosien aikana vakavoituneet ja pidentyneet.

Sinun apuasi tarvitaan, jotta voimme vastata vanhempien kasvavaan avun tarpeeseen. Auta ja lahjoita nyt!

Auta perheitä. Lahjoita vanhempien tukemiseen.

Parasta lastensuojelua on tukea vanhemmuutta! Lahjoita nyt!

Näin lahjoituksesi auttaa

💙 Vanhempi saa mahdollisuuden ottaa yhteyttä anonyymin ja maksuttoman Vanhempainpuhelimen ja digipalvelun kautta. Palvelussa tarjotaan paitsi kuuntelu- ja keskusteluapua, myös tietoa perheiden tukipalveluista sekä ohjausta tuen pariin.

💙 Kasvattaja voi hakea ja löytää Vanhempainnetistä tietoa lapsen kehityksestä ja kasvusta.

💙Pystymme tarjoamaan lastenhoitoapua ja perhekummeja, joissa MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset perhekummit kulkevat lapsiperheen rinnalla vuoden ajan.

Voit lahjoittaa myös

Tekstiviestillä:
Lähetä tekstiviesti MLL15 (15 €), MLL20 (20 €), MLL30 (30 €) tai MLL50 (50 €) numeroon 16155

MobilePaylla:
Lahjoita valitsemasi summa MobilePaylla numeroon 17293

Lahjoita verkossa

 

Takaisin ylös