MLL 100 vuotta

Hyvään lapsuuteen tarvitaan kaikkia meitä aikuisia. Lapsista huolehtiminen on fiksua ihan maalaisjärjellä ajateltuna. Erityisen järkevää on tukea lasten, nuorten ja vanhempien hyvää arkea. Se on jokaisen lapsen oikeus, ja sillä on suuri merkitys koko Suomen kannalta.

Juhlavuonna kutsumme sinut ja kaikki suomalaiset mukaan jatkamaan tätä työtä seuraavatkin 100 vuotta!

Onnittele satavuotiasta, lahjoita lasten hyväksi

Mannerheimin Lastensuojeluliitto täyttää tänä vuonna 100 vuotta. MLL on koko historiansa ajan pystynyt luomaan toimintaa, joka on jättänyt suomalaiseen yhteiskuntaan pysyvän jäljen ja tehnyt lasten elämästä parempaa.

Juhlavuoden keräys on MLL:n syntymäpäiväkeräys. Onnittele satavuotiasta ja lahjoita lasten hyväksi.

Lahjoita nyt

Ruoki mielikuvitustasi!

Leikki on lapsen työtä ja leikkimielen parasta polttoainetta on hyvä mielikuvitus. Lue Aku Ankan MLL 100 -juhlavuoden vetoomuksesta, mikä Ankan mielestä on paras tapa ruokkia mielikuvitusta.

Lue Aku Ankan vetoomus

Tule mukaan!

Maailmanlaajuinen koronapandemia on vaikuttanut monen suomalaisen perheen elämään, ja kriisin vaikutukset tulevat näkymään pitkään. MLL:lla on 100 vuoden kokemus auttamisesta ja verkosto kaikkialla Suomessa. Autetaan yhdessä -keräyksen tuotoilla autamme ja tuemme perheitä monin eri tavoin. Tule mukaan kanssamme tekemään hyvää.

Lahjoita

Juhlavuoden 100 tekemisvinkkiä Nuortennettiin

Nuortennetti on täynnä tekemistä. Juhlavuoden kunniaksi sivustolle kerättiin yhteen sata vinkkiä, mitä kaikkea voi tehdä Nuortennetissä. Poimi talteen niihin hetkiin, kun on tylsää tai kaipaat muuten tekemistä.

Vinkkilistaan tästä

Juhlavuosi sai oman villasukkamallin

Vapaaehtoisten aloitteesta on MLL:lle suunniteltu oma villasukkamalli juhlavuoden kunniaksi. Kuka tahansa voi nyt pistää puikot heilumaan ja neuloa itselleen tai lahjaksi MLL 100 -villasukat. Ohje löytyy nettisivuiltamme. Neulomisen iloa!

Lue lisää

Juhlavuoden yhteistyökumppanit

Aku Ankka -logo

Seidatin logo       Parceron logo