MLL 100 vuotta

Hyvään lapsuuteen tarvitaan kaikkia meitä aikuisia. Lapsista huolehtiminen on fiksua ihan maalaisjärjellä ajateltuna. Erityisen järkevää on tukea lasten, nuorten ja vanhempien hyvää arkea. Se on jokaisen lapsen oikeus, ja sillä on suuri merkitys koko Suomen kannalta.

Juhlavuonna kutsumme sinut ja kaikki suomalaiset mukaan jatkamaan tätä työtä seuraavatkin 100 vuotta!

Onnittele satavuotiasta, lahjoita lasten hyväksi

Mannerheimin Lastensuojeluliitto täyttää tänä vuonna 100 vuotta. MLL on koko historiansa ajan pystynyt luomaan toimintaa, joka on jättänyt suomalaiseen yhteiskuntaan pysyvän jäljen ja tehnyt lasten elämästä parempaa.

Juhlavuoden keräys on MLL:n syntymäpäiväkeräys. Onnittele satavuotiasta ja lahjoita lasten hyväksi.

Lahjoita nyt

Historiateos sukeltaa syvälle kansalaisjärjestön tarinaan

Juhlavuoden kunniaksi MLL:n satavuotinen historia on koottu kansiin. Hyvän lapsuuden rakentajat -teoksen on kirjoittanut filosofian tohtori, historiantutkija Eeva Kotioja. Kirja sukeltaa syvälle kansalaisjärjestön tarinaan ja sen kautta avautuu näkymä lasten ja lapsiperheiden hyväksi tehtyyn työhön.

Lue lisää historiateoksesta

Lasten teokset toimivat inspiraationa juhlavuoden korulle

Juhlavuoden koruteos julkistetaan MLL:n syntymäpäiväviikolla lokakuun alussa. Korun suunnittelee kuopiolainen Tira Jewellery ja sen innoittajina ovat lasten ja nuorten tekemät piirrokset. Korusta tulee myös versio kuluttajamyyntiin.

Lue lisää juhlavuoden korusta

Ruoki mielikuvitustasi!

Leikki on lapsen työtä ja leikkimielen parasta polttoainetta on hyvä mielikuvitus. Lue Aku Ankan MLL 100 -juhlavuoden vetoomuksesta, mikä Ankan mielestä on paras tapa ruokkia mielikuvitusta.

Lue Aku Ankan vetoomus

Juhlavuoden 100 tekemisvinkkiä Nuortennettiin

Nuortennetti on täynnä tekemistä. Juhlavuoden kunniaksi sivustolle kerättiin yhteen sata vinkkiä, mitä kaikkea voi tehdä Nuortennetissä. Poimi talteen niihin hetkiin, kun on tylsää tai kaipaat muuten tekemistä.

Vinkkilistaan tästä

Juhlavuosi sai oman villasukkamallin

Vapaaehtoisten aloitteesta on MLL:lle suunniteltu oma villasukkamalli juhlavuoden kunniaksi. Kuka tahansa voi nyt pistää puikot heilumaan ja neuloa itselleen tai lahjaksi MLL 100 -villasukat. Ohje löytyy nettisivuiltamme. Neulomisen iloa!

Lue lisää

Juhlavuoden yhteistyökumppanit

Aku Ankka -logo

Seidatin logo       Parceron logo