MLL 100 vuotta

Hyvään lapsuuteen tarvitaan kaikkia meitä aikuisia. Lapsista huolehtiminen on fiksua ihan maalaisjärjellä ajateltuna. Erityisen järkevää on tukea lasten, nuorten ja vanhempien hyvää arkea. Se on jokaisen lapsen oikeus, ja sillä on suuri merkitys koko Suomen kannalta.

Juhlavuonna kutsumme sinut ja kaikki suomalaiset mukaan jatkamaan tätä työtä seuraavatkin 100 vuotta!

Ruoki mielikuvitustasi!

Leikki on lapsen työtä ja leikkimielen parasta polttoainetta on hyvä mielikuvitus. Lue Aku Ankan MLL 100 -juhlavuoden vetoomuksesta, mikä Ankan mielestä on paras tapa ruokkia mielikuvitusta.

Lue Aku Ankan vetoomus

Lapset ensin -keräys toteutetaan verkkolahjoituksin

Juhlavuoden Lapset ensin -keräys järjestetään poikkeustilan vuoksi ainoastaan verkossa. Lahjoituksia voi tehdä verkkolahjoitussivulla 1.4.–15.5.2020. Keräyksen tuotto käytetään paikallisyhdistystemme toiminnan tukemiseen ja kehittämiseen.

Tee lahjoitus

Tule mukaan!

Mannerheimin Lastensuojeluliitto toimii lapsiystävällisen yhteiskunnan puolesta. Toimintamme nojaa vahvasti vapaaehtoisiin. Tutustu millä tavoin sinä voit toimia perheiden puolesta ja löydä oma tapasi osallistua.

Tule vapaaehtoiseksi

Juhlavuoden 100 tekemisvinkkiä Nuortennettiin

Nuortennetti on täynnä tekemistä. Juhlavuoden kunniaksi sivustolle kerättiin yhteen sata vinkkiä, mitä kaikkea voi tehdä Nuortennetissä. Poimi talteen niihin hetkiin, kun on tylsää tai kaipaat muuten tekemistä.

Vinkkilistaan tästä

Juhlavuosi sai oman villasukkamallin

Vapaaehtoisten aloitteesta on MLL:lle suunniteltu oma villasukkamalli juhlavuoden kunniaksi. Kuka tahansa voi nyt pistää puikot heilumaan ja neuloa itselleen tai lahjaksi MLL 100 -villasukat. Ohje löytyy nettisivuiltamme. Neulomisen iloa!

Juhlavuoden yhteistyökumppanit

Aku Ankka -logo