MLL 100 vuotta

Hyvään lapsuuteen tarvitaan kaikkia meitä aikuisia. Lapsista huolehtiminen on fiksua ihan maalaisjärjellä ajateltuna. Erityisen järkevää on tukea lasten, nuorten ja vanhempien hyvää arkea. Se on jokaisen lapsen oikeus, ja sillä on suuri merkitys koko Suomen kannalta.

Juhlavuonna kutsumme sinut ja kaikki suomalaiset mukaan jatkamaan tätä työtä seuraavatkin 100 vuotta!

Liiton suojelijoiden tervehdys 100-vuotiaalle

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio onnittelevat Mannerheimin Lastensuojeluliittoa tervehdyksellä, missä vedotaan jokaiseen meistä lasten hyvän arjen puolesta.

Lue tervehdys

Juhlavuosi sai oman villasukkamallin

Vapaaehtoisten aloitteesta on MLL:lle suunniteltu oma villasukkamalli juhlavuoden kunniaksi. Kuka tahansa voi nyt pistää puikot heilumaan ja neuloa itselleen tai lahjaksi MLL 100 -villasukat. Ohje löytyy nettisivuiltamme. Neulomisen iloa!

Lue lisää

Tule mukaan!

MLL on kaikille avoin kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia.

Liity jäseneksi

Lapset ja nuoret mukana suunnittelemassa juhlavuoden korua

Kaikki lapset ja nuoret ovat tervetulleita mukaan suunnittelemaan MLL:n juhlavuoden korua. Lasten ja nuorten juhlapäivä-teemaisten teosten pohjalta Tira Jewellery muotoilee MLL:lle koruteoksen ja siitä luodaan myös käyttökoru myyntiin. Korujen tuotto lahjoitetaan MLL:n työn tukemiseen.

Lue lisää

Juhlavuoden postimerkki

MLL:n juhlavuoden postimerkki on myynnissä 22. tammikuuta alkaen. Perhe-teemaisen ikimerkin kuvituksena on 8-vuotiaiden Emma Aallon ja Pinja Haapolan piirrokset. Kuvilla halutaan muistuttaa, kuinka tärkeä asia lasten hyvinvointi on meille kaikille.

Lue lisää

MLL 100 -juhlavuoden tapahtumat

MLL:n juhlavuoden aikana järjestetään eri puolella Suomea monenlaisia tapahtumia, joissa juhlahumuun pääsevät mukaan kaikki vauvasta vaariin. Juhlavuosi huipentuu liiton syntymäpäivänä 4. lokakuuta järjestettäviin Koko Suomen lasten juhliin.

Tutustu juhlavuoden tapahtumiin

Juhlavuoden yhteistyökumppanit

Aku Ankka -logo

Seidatin logo       Parceron logo