Siirry sisältöön

MLL:n Lapset ensin -keräyksellä hyvää oloa ja iloa perheille

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perinteinen kevätkeräys on jälleen alkanut. Paikallisyhdistykset ja MLL:n piirit keräävät Lapset ensin -keräyksellä varoja omaan toimintaansa. Paikallisella tasolla yhdistysten merkitys lapsiperheiden hyvinvoinnille on valtava.

”Yhdistysten vapaaehtoiset ovat usein itsekin vanhempia, jotka mahdollistavat esimerkiksi lähes 650 säännöllisesti kokoontuvan perhekahvilan toiminnan ja järjestävät vuosittain yli tuhat lapsiperheille suunnattua, maksutonta tapahtumaa eri puolilla Suomea. Yhdistysten vapaaehtoisten luottamushenkilöiden työpanos vastaa karkeastikin arvioiden satojen henkilöiden kokopäiväistä työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi,” toteaa MLL:n järjestöpäällikkö Arja-Liisa Mauno.

Mannerheimin Lastensuojeluliitolla on 548 paikallista yhdistystä. Yhdistys löytyy 286:sta eli lähes kaikista manner-Suomen kunnista. Alueellisia piirejä on 10. Ne vastaavat merkittävässä määrin esimerkiksi MLL:n monimuotoisesta ystävä-, tukihenkilö- ja kaveritoiminnasta.

Lahjoituksen voi nyt tehdä helposti verkossa, jossa kaikilla keräykseen osallistuvilla yhdistyksillä ja piireillä on oma sivunsa. Sivulla yhdistys kertoo mihin he tänä vuonna keräävät varoja. Lahjoituksen voi tehdä myös tuttuun tapaan, sujauttamalla kolikon kerääjän lippaaseen.

Yhdistykset ja piirit päättävät itsenäisesti, mihin keräysvaroja käytetään. Esimerkiksi MLL:n Sammatin yhdistys kerää varoja uudelleen avautuvan perhekahvilan tarpeisiin. Kerätyillä varoilla ostetaan perhekahvilaan pelejä ja askartelutarvikkeita. Rengossa kerätyillä varoilla käynnistetään yhdistyksen uusi isä-lapsi-toiminta. Kankaanpään yhdistys kerää varoja paikallisen koulurauhatapahtuman järjestämiseen.

Lapset ensin -keräys jatkuu 15. toukokuuta asti.

Lahjoittamaan ja keräykseen osallistuvia yhdistyksiä ja paikallisia keräyskohteita pääsee katsomaan osoitteessa lahjoita.mll.fi

 

Lisätietoa
järjestöpäällikkö Arja-Liisa Mauno, p. 040 584 5176, arja-liisa.mauno(a)mll.fi
viestintäpäällikkö Maria Gnosspelius, p. 050 325 6126, maria.gnosspelius(a)mll.fi

Keräysluvat: Poliisihallitus POL-2014-15321/13.1.2015, POL-2016-15604/23.11.2016, POL-2017-1161/16.2.2017, Ålands landskapsregering ÅLR 2017/8822/30.11.2017. Kerätyt varat käytetään vuoden 2019 loppuun mennessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden tukemiseen paikallisesti.

Aiheeseen liittyvät

Lapset ensin -keräyssivu

[helpful]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös