Siirry sisältöön

Jäsenedut

Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin jäsenetuihin.

Saat kerran vuodessa ilmestyvän Lapsemme-lehden kotiisi, ja useat paikallisyhdistykset antavat jäsenille alennusta MLL:n kerhomaksuista. Lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat rahanarvoisia etuja, joihin voit tutustua tällä sivulla.

Paikallisyhdistyksillä on myös paikallisia jäsenetuja, jotka löydät oman yhdistyksesi verkkosivuilta tai Oma MLL -jäsenportaalista.


Etujen ja alennusten saamiseksi tarvitset yleensä MLL:n jäsenkortin tai jäsennumeron, jotka löydät Oma MLL -portaalista.

Matkailu ja vapaa-aika

MLL:n jäsenenä saat 12 % alennuksen ELIXIAn jäsenyyksistä. Rakenna oma, sinulle sopiva jäsenyytesi ja maksat vain siitä mitä tarvitset! Tutustu jäsenyyksiin verkkosivuilla tai lähimmässä ELIXIA-keskuksessa.

ELIXIAssa tarjolla mm:

  • Kuntosali
  • Personal Training
  • Ryhmäliikunta
  • SATS Online digitaalinen treenikirjasto
  • Lapsiparkki

Etu koskee 12 kk:n sopimuksia. Liittymismaksu 29 €.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry ELIXIAn verkkosivuille


Hotelli Helka Helsingissä tarjoaa MLL:n jäsenille -12 % kiinteän alennuksen päivän hinnasta. Huoneen hintaan sisältyy buffetaamiainen, saunan käyttö ja wifi. Jäsenhinta on voimassa hotellin verkkosivujen kautta tehdyissä varauksissa ja edellyttää voimassaolevan MLL:n jäsenkortin esittämistä sisäänkirjautumisen yhteydessä (ilman korttia hinta vastaa varaushetkellä voimassaollutta päivän hintaa). Edun saa kirjoittamalla koodin MLLJ24 varaussivujen sopimuskoodi-kenttään. Jäsenetua ei voi yhdistää muihin etuihin ja tarjouksiin.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Hotelli Helkan sivuille


Kolmården on Pohjoismaiden suurin ja hauskin eläinpuisto! Kolmårdenin eläintarhassa näet tiikereiden linnat, nauravien delfiinien show’n, eläinten kuninkaat – ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apina-veijarit sekä savannien pitkäkaulaiset kirahvit. Varo ettet pelästy, kun tiikerin karjaisu kuuluukin yhtäkkiä aivan vierestä. Koko perheen eläinpuisto ja IMT.fi tarjoavat yhdessä loman joka muistetaan pitkään!

IMT.fi tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna lasten Kolmårdenin matkan hinnasta -10 % alennuksen. Varaukset puh: 03 45800 (ma–pe 10–15) tai matkat(a)imt.fi

Edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry IMT:n sivuille


Polku Nuuksio Resort Hotel Oy tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna alennuksen yöpymisistä:

20% alennus kaikista yöpymisistä koodilla 2024MLL20
35% alennus vähintään kahden yön yöpymisistä koodilla 2024MLL35

Alennukset ovat voimassa 30.12.2024 asti pois lukien 1.6. – 30.8.2024

Siirry Polku Nuuksion sivuille


RanuaZoo tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna -10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista pääsylipuista. Etu on henkilökohtainen ja edun saa näyttämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin lippua ostaessa.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Ranuan eläinpuiston sivuille


Inarissa sijaitseva SIIDA – Saamelaismuseo ja Luontokeskus tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen aikuisen ja koululaisen pääsylipuista sekä perhelipusta. Etu on henkilökohtainen ja sen saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin lippua ostettaessa.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry SIIDAn sivuille


Viking Line tarjoaa MLL:n jäsenille matkoja erikoishintaan. Alennukset jopa 50 % päivän hinnoista.

Katso voimassa olevat tarjoukset ja tuotetunnukset jäsensivuilta.

Edut ovat voimassa 31.12.2024 asti.

Siirry Viking Linen jäsenetusivulle

Auto- ja välinevuokraus

Hertz Autovuokraamo tarjoaa normaaleista vapaa-ajan hinnoista jopa -15 % alennuksen maailmanlaajuisesti. Hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolari- ja varkausturvan sekä verot. Varausta tehdessä mainittava MLL:n sopimusnumero CDP 686935.

Yhdessä pienten puolella. Hertz Autovuokraamo lahjoittaa MLL:n työlle 1 euron jokaisesta Suomessa toteutuneesta Hertzin lastenistuimen tai koroketyynyn vuokrauksesta.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Hertzin sivuille

Alennukset tuotteista

You Name It Oy on kotimainen lahjatavaroiden verkkokauppa, joka tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 20 % alennusta kaikista tuotteista. Edun saa kirjoittamalla MLL verkkokaupan alennuskoodi-kenttään.

You Name It Oy lahjoittaa lisäksi 0,10 € jokaisesta verkkokauppatilauksesta MLL:n kiusaamisen vastaiseen työhön.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry You Name It -verkkokauppaan tästä


Finlandia Kirja on suomalainen kirjakauppa, joka on samalla koko Pohjoismaiden suurin antikvariaatti ja maailman suurin suomenkielisen kirjallisuuden verkkokauppa. Löydät kirja-aarteet ja keräilykappaleet helposti verkkokauppamme sivuilta, ja tilaat ne kotiin helposti ja nopeasti. Finlandia Kirja mahdollistaa etsimiesi käytettyjen kirjojen löytämisen ilman lukuisien eri divarien läpikäymistä tai moninkertaisten postikulujen maksamista eri verkkoantikvariaateille. Finlandia Kirjan verkkokaupasta tilaat kirjat edullisesti ja vaivattomasti.

Finlandia Kirja tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 10 % alennuksen kaikista verkkokauppansa tuotteista. Jäsenedun voi lunastaa verkkokaupassa koodilla MLL-2023.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Finlandia Kirja lahjoittaa jokaisesta verkkokaupassa myymästään tuotteesta 0,10 eur MLL:n työn tukemiseen.

Tutustu Finlandia Kirjan kirjavalikoimaan


Omanimitarra.fi on nimikointitarrojen verkkokauppa. Nimikoimalla lasten vaatteet ja tavarat kestävillä nimitarroilla, ne pysyvät tallessa. Omanimitarra.fi tarjoaa MLL:n jäsenille – 20 % alennuksen kaikista tuotteistaan. Edun voi lunastaa omanimitarra.fi-verkkokaupassa koodilla MLL20.

Omanimitarra on mukana tukemassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tavoitetta lapsiystävällisestä Suomesta ja lahjoittaa jokaisesta tilauksesta 50 senttiä MLL:lle.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu nimikointitarroihin


Kirpunkoti-verkkokaupasta löydät kotimaiset lasten julisteet, personoitavat syntymä-, nimi- ja harrastusjulisteet, kummitodistukset, kortit, vauvan virstanpylväskortit ja lisäksi ihanat vauvakirjat: Mestaripiirros, keskosen oma vauvakirja ja Rakastettu, vauvavuosien muistoja sekä uutuuskirjan Ainutlaatuinen, muistoja päivähoito- ja alakouluajoilta.

Kirpunkoti tarjoaa MLL:n jäsenille – 10 % alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Edun saa kirjoittamalla MLL20 verkkokaupan ostoskorin kuponkikoodi-kenttään.

Kirpunkoti lahjoittaa jokaisesta verkkokaupassa myymästään Rakastettu-kirjasta 1 euron MLL:n työlle.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Kirpunkoti-verkkokauppaan


Sanoma Media Finland tarjoaa jatkuvana etuna MLL:n jäsenille normaalihintaisista 12 kk lehtitilauksista (Me Naiset, Kodin Kuvalehti, ET-lehti, Hyvä Terveys, Tiede, Luonto, Suuri Käsityö, Glorian Ruoka & Viini, Vauva, Glorian Koti, Gloria, Meidän Perhe, ET, Terveys, Rakennuslehti, Aku Ankka, Aku Ankka Juniori, Prinsessa ja Aku Ankka Klassikko) alennusta jopa -40 %.

MLL:n jäsen voi tilata lehden myös lahjaksi.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu lehtiin ja tee tilaus etuhintaan


ELLI tarjoaa earlylearning.fi-verkkokaupassaan MLL:n jäsenille jäsenetuna – 6 % alennusta kaikista tuotteistaan (pl. nettohinnoitellut kumppanituotteet, jotka ovat ELLI:llä jälleenmyynnissä olevia kotimaisia tuotteita, tuotteiden kohdalla on sekä verkkokaupassa että tuotekuvastossa maininta ”kumppanituote”).

Edun saa kirjoittamalla MLLELLI verkkokaupan kampanjakoodi-kenttään ja Kalasataman myymälässä näyttämällä voimassaolevaa MLL:n jäsenkorttia.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry ELLI Early Learning verkkokauppaan


Synsam tarjoaa MLL:n jäsenille perheenjäsenineen jäsenetuna seuraavat alennukset henkilökohtaisista ostoista: Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksu -20%, silmälasit -30 %, urheilulasit -25 %, aurinkolasit -25 % ja piilolasit -25 %.

Alennukset myönnetään normaalihinnoista, eikä niitä voi yhdistää keskenään tai muihin tarjouksiin.

Edut ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä, lukuun ottamatta Synsam Recycling Outlet-liikkeitä. Etu on perhekohtainen ja asioinnin alussa tulee mainita: MLL tai Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Alennukset ovat voimassa toistaiseksi.

Siirry Synsamin sivuille


Jesper Junior -lastenvaateliikkeet tarjoavat MLL:n jäsenille jäsenetuna -10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin kassalla.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Jesper Juniorin sivuille


Leikkien on suomalainen, kehittäviin leluihin ja opettavaisiin peleihin erikoistunut lelukauppa. Lelukaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita leluja ja pelejä erilaisten taitojen harjoitteluun sekä lahjaksi kaikenikäisille. Lapsihan oppii leikkien! Löydät opettavaiset lelut ja pelit Leikkien.fi-verkkokaupasta ja lelukaupasta Tampereelta.

Leikkien tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna -10 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista leikkien.fi-verkkokaupassaan. Edun saa kirjoittamalla koodin ”MLLjäsenille” verkkokaupan kampanjakoodikenttään ja kirjoittamalla kommenttikenttään oman MLL-jäsennumeron. Tampereella sijaitsevasta Leikkien-lelukaupasta edun saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Alennus on voimassa toistaiseksi.

Siirry Leikkien-lelukauppaan


Instru Optiikka tarjoaa MLL:n jäsenille jäsenetuna – 30 % alennusta normaalihintaisista kehyksistä ja linsseistä sekä normaalihintaisista terveystuotteista. Näöntarkastus veloituksetta. Etu on voimassa kaikissa Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöissä. Huomaathan, että kampanjakehyksiin ei ole mahdollista saada linssialennusta eikä kampanjaoston yhteydessä kehysalennusta.

Etu on voimassa toistaiseksi.

Siirry Instrumentariumin sivuille

Aiheesta lisää

Paikalliset edut ja jäsenkortti

Liity jäseneksi

Takaisin ylös