Siirry sisältöön

Anna joululahja kotimaan lapsille

Anna joululahja lapsille

Lahjoittamalla tuet MLL:n kiusaamisen vastaista työtä ja annat lapsille joululahjan, jonka arvo kestää läpi elämän.

Auta meitä ehkäisemään kiusaamista valitsemalla aineeton joululahja lapsille.

Kiusaaminen kolhii lapsen itsetuntoa, aiheuttaa masennusta ja jopa itsetuhoisia ajatuksia. Silti moni kiusattu lapsi ei halua kertoa asiasta vanhemmilleen, sillä arvelee sen aiheuttavan liikaa huolta. Me olemme usein ensimmäinen taho, jolle lapsi uskaltaa kertoa kiusaamisesta. Akuutin avun lisäksi teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että kiusaaminen saadaan kitkettyä.

Anna joululahja, jolla on merkitystä

Lahjoittamalla tuet MLL:n kiusaamisen vastaista työtä ja annat lapsille joululahjan, jonka arvo kestää läpi elämän.

Lahjoita nyt!

Näin lahjoituksesi auttaa

💙 Lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissa kiusatuille tarjotaan matalan kynnyksen keskusteluseuraa. Palvelu on auki vuoden jokaisena päivänä, maksuton, anonyymi ja kaikille avoin.

💙  Selviytyjät-verkkotukiryhmissä on tarjolla vertaistukea. Tukiryhmä on paikka, jossa yhdessä luodaan kokemuksia siitä, että maailmassa on myös hyviä tyyppejä, eikä ketään jätetä yksin.

💙 Nuortennetissä on paljon kiusaamiseen liittyvää tietoa ja tukea. Kiusaaminen puhututtaa paljon myös moderoidulla keskustelupalstalla, jonne jokainen pääsee osallistumaan keskusteluun.

💙 Tuemme kiusattujen lasten vanhempia, jotta myös heillä olisi myös paikka purkaa raskaita tuntemuksia muiden samaa kokeneiden kanssa. Tukea on tarjolla vanhempainpuhelimessa ja verkossa sekä kiusattujen lasten vanhempien vertaistukiryhmissä.

💙 Aikuisten kouluttaminen ja ohjaaminen on tärkeä ensiaskel kiusaamisen ehkäisyyn. Tarjoamme laajasti maksutonta asiantuntijatietoa, käytännön tukea sekä koulutusta kiusaamisen ennaltaehkäisyyn muun muassa lasten kanssa työskenteleville ammattilaisille ja lasten vanhemmille.

Kiitos, että välität!

Voit lahjoittaa myös

Takaisin ylös