Jäsenmaksu

Jäsenmaksulla tuet MLL:n tärkeää työtä

Jäsenmaksu veloitetaan kerran vuodessa. Laskutuskausi on kalenterivuosi. Maksulomake ja jäsenkortti lähetetään jäsenille maaliskuussa.

Uusille jäsenille lähetetään jäsenmaksupankkisiirto ja jäsenkortti noin viiden viikon kuluessa liittymisestä.

Jäsentiedot on tarkoitettu ainoastaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenrekisterin ylläpitoon, eikä tietoja luovuteta millekään muulle taholle.

Aikuisjäsenet

Kukin yhdistys päättää oman jäsenmaksunsa. Tarkan summan näet paikallisyhdistyksen sivuilta. Keskimääräinen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa.

Lapsi- ja nuorisojäsenet

MLL:n jäsenyys on maksuton kaikille alle 18-vuotiaille jäsenille. Alle 15-vuotias lapsi voi huoltajan suostumuksella liittyä jäseneksi.

15-17-vuotiaita jäseniä kutsutaan nuorisojäseniksi. Jäsenyysvuotta edeltäneenä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuoret siirretään automaattisesti aikuisjäseniksi.

Paikallisyhdistysten tiedot