Siirry sisältöön

Webinaari: Haavoittuvassa asemassa olevien lasten auttaminen ja auttajana jaksaminen

Viime vuosien kriisit ovat vaikuttaneet syvästi lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Suurimmat vaikutukset kriiseillä on ollut jo valmiiksi heikoimmassa asemassa oleviin sekä sodan jaloista pakeneviin lapsiin.

Mitä lapsille kuuluu ja minkälaisiin palveluihin heillä on oikeus? Entä kuinka voimme kohdata ja auttaa haavoittuvassa asemassa olevia lapsia sekä pitää huolta omasta jaksamisestamme?

Tervetuloa järjestöjen yhteiseen webinaariin, joka on suunnattu työntekijöille, vapaaehtoisille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Liity verkkotapahtumaan tästä

  • Alkusanat Varpu Salmenrinne (Suomen Punainen Risti)
  • Lapsen oikeus palveluihin Oona Kareinen, asiantuntija, Lapsiystävällinen kunta ja pakenevat lapset (Suomen UNICEF ry) ja Laura Holmi, erityisasiantuntija (Lastensuojelun Keskusliitto)
  • Mitä lapsille kuuluu nyt? Tatjana Pajamäki, päällikkö, auttavat puhelimet ja digitaaliset palvelut (Mannerheimin Lastensuojeluliitto)
  • Haavoittuvassa asemassa olevien lasten kohtaaminen Minna Wasenius, psykologi, psykoterapeutti (Suomen Punaisen Ristin psykologien valmiusryhmän jäsen)
  • Auttajana jaksaminen Pirjo Niemi-Järvinen, perhe- ja paripsykoterapeutti (Pelastakaa Lapset ry)
  • Loppusanat Varpu Salmenrinne (Suomen Punainen Risti)

 

Yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Pelastakaa Lapset ry, Suomen Punainen Risti, Suomen UNICEF ry ja Lastensuojelun Keskusliitto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös