Mannerheimin Lastensuojeluliiton Himangan yhdistys ry

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

KOKOUSKUTSU

MLL:n Himangan yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous maanantaina 8.6. klo 17:30 alkaen.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Kevätkokous osoitteessa Tiluksentie 14, 68100 Himanka, takapihalla.
Koronatilanteen vuoksi omat kahvit mukaan, lämpimästi tervetuloa!

PERHEKAHVILAT
Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka, jossa on aina aikuisille juttuseuraa ja lapsille leikkikavereita. Toiminta on vapaata oleskelua ja leikkiä. Perhekahvilassa tarjoillaan terveellistä välipalaa. Kahvittelumaksu 2 € /perhe. Mahdollisuus lämmittää myös omat eväät. Perhekahvila on avoinna vanhassa pankin talossa maanantaisin ja torstaisin klo 10-14. Kannuskyläntie 1, 68100 Himanka.

PÄIVÄPEUHUT
Urheiluhallilla liikutaan lapsen kanssa omatoimisesti. Käytössänne on monipuolisesti liikuntavälineitä. Toisinaan järjestämme ohjattua toimintaa tai teemakertoja. Seuraathan tiedotustamme myös somessa!
Päiväpeuhut Himangan urheiluhallilla perjantaisin klo 10-12 osoitteessa Kannustie 140. Tervetuloa liikkumaan!

Iltaperhekahviloita järjestetään aina tilanteen mukaan ja tiedotamme niistä erikseen.
Seuraa tiedotustamme myös yhdistyksen facebookissa sekä instagramissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan vanhat sekä uudet kävijät!