Lapset ensin.

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
25 € vuodessa

MLL:n Himangan yhdistyksessä tehdään vapaaehtoistyötä himankalaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Varsinaista toimintaa on perhekahvila, vauvakahvila ja päiväpeuhut, lisäksi yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Haluatko vapaaehtoiseksi? Ota yhteyttä!
Hallituksen yhteystiedot

MLL:n Himangan yhdistyksen paikalliset jäsenedut. Jäsenedun saat esittämällä voimassa olevan jäsenkortin.

PERHEKAHVILAT
Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka, jossa on aina aikuisille juttuseuraa ja lapsille leikkikavereita. Toiminta on vapaata oleilua ja leikkiä. Perhekahvilassa tarjoillaan pientä välipalaa ja kahvia/teetä. Kahvittelumaksu 2 € /perhe. Mahdollisuus lämmittää myös omat eväät.

Perhekahvila on avoinna vanhassa pankin talossa maanantaisin ja torstaisin klo 10-14. Kannuskyläntie 1, 68100 Himanka.

Perhekahvilan säännöt

Huom! Emme ota esittelijöitä perhekahvilaan. Jos haluat järjestää esittelytilaisuuden vanhassa pankin talossa, ota yhteys kaupungin tilapalveluihin.

PÄIVÄPEUHUT
Päiväpeuhuissa liikutaan omatoimisesti muiden lapsiperheiden kanssa. Käytössä on salin pallot, patjat, puolapuut, renkaat ja muut liikuntavälineet sekä yhdistyksen hankkimat temppuradan osat, tasapainolaatat, jätti-Legopalikat, leikkivarjo ja muut leikkiliikuntavälineet. Päiväpeuhuissa kiipeillään, pompitaan, kiikutaan ja juostaan kun kerrankin on tilaa! Päiväpeuhut tiistaisin klo 10-12, Sautinkarin liikuntasali, Sautinkarintie 32. Huom! Ulko-ovi on lukossa, soita ovessa roikkuvaa kelloa niin ovi tullaan avaamaan.

Varsinaisen toiminnan ilmoitus

Seuraa tiedotusta myös somessa: