Mannerheimin Lastensuojeluliiton Joutsan paikallisyhdistys ry

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
22 € vuodessa

Tervetuloa mukaan Joutsan MLL:n paikallisyhdistyksen toimintaan!

LAPSET ENSIN -KERÄYS on nyt käynnissä 30.6.2021 saakka. Keräyksellä MLL:n paikallisyhdistys kerää rahaa retken järjestämiseen joutsalaisille perheille v. 2021/2022. Voit lahjoittaa MobilePayllä numeroon 36006, tilille FI0642120010293765 tai keräyslippaisiin kun niitä tulee vastaasi! Pienkeräyslupa RA/2021/317.

EPPUSUUNNISTUS 20.5.2021
Ekaluokan aloittava oppilas, tule mukaan huoltajasi kanssa Eppusuunnistukseen Joutsan yhtenäiskoulun pihaan to 20.5.2021 klo 17.30.

Luvassa mukavaa yhdessä tekemistä ja tietoa toimintarasteilla koulunkäyntiin liittyen. Tapahtumaa järjestämässä MLL Joutsan paikallisyhdistys, Joutsan yhtenäiskoulu, Joutsan seurakunta, Keski-Suomen seututerveyskeskus, Poliisi ja Liikenneturva. Lisätietoa joutsan.yhdistys@mll.fi, puh 0405930685

Olethan tutustunut jo MLL:n vanhemmille suunnattuihin sivustoihin osoitteessa mll.fi/vanhemmille. Sieltä löydän paljon hyödyllistä tietoa lapsen kasvatukseen ja kehitykseen liittyen ja toki myös koulunkäyntiin ja nuorten asioihin liittyen. Lisäksi Vanhempainchat ja Nuortennetti pavelevat. Käy kurkkaamassa!

Oletko kiinnostunut yhdistystoiminnasta ja haluaisit mukaan kehittämään Joutsan alueen lasten, nuorten perheiden asioita? Vai olisitko innokas lukumummi tai -vaari?
Ole rohkeasti yhteydessä. Toiminta tarvitsee uusia ihmisiä, tule Sinäkin mukaan!
Liity nyt jäseneksemme osoitteessa
Jäsenenä tuet Mannerheimin Lastensuojeluliiton valtakunnallista ja paikallista työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Jäsenenä saat myös paljon etuja näyttämällä jäsenkorttiasi.

Löydät meidät myös facebookista http://www.facebook.com/mlljoutsa ja /mllperhekahvilajoutsa ja olemme myös instagramissa #mlljoutsa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme, ideoita ja ajatuksia voit rohkeasti esittää!

Puheenjohtaja Marjo Huikko, puh 040 5930685
Rahastonhoitaja Henna Siltala, puh 040 5065519