Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kalajoen yhdistys ry

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Perhekahvila:
Perhekahvila kokoontuu joka keskiviikko klo 10-12 Nuorisotalo Alexilla, Etelänkyläntie 42. Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi hengähtämään tai touhuamaan yhdessä lapsen/lapsien ja muiden perheiden kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä. Kahvittelumaksu on 1,5€ koko perheeltä.

Perhekahvilan tapahtumia keväällä 2020:

26.2. Kalajoen kaupungin lasten-ja perheiden palvelut esittäytymässä.
11.3. Coronaria Fysio Kalajoki esittelemässä äitiysfysioterapiapalveluita ja kertomassa aiheesta.
18.3. PompDeLux -vaate-esittely
6.5. Nosh -vaate-esittely.

Perhepeuhut:
Perhepeuhut ovat ohjattua lasten ja aikuisten yhdessä liikkumista. Osallistuminen on ilmaista. Kaikenikäiset lapset huoltajan kanssa ovat tervetulleita mukaan peuhaamaan!

Tiistaisin klo 17 – 18  Jedun liikuntasalissa. Ohjaajana Johanna Alasimi. Sisään saliin pääsee ovikoodilla 3100.

Lauantaisin klo 10 – 11 Tyngän aluekoulun liikuntasalissa. Ohjaajana Olli Ojala. Käynti saliin takapihan puolelta iltakäyttöovesta. Ovi on avoinna 10-10.30..

Äkilliset muutokset peuhuaikatauluissa ilmoitamme facebook-sivullamme.

Lastenkonsertti Virta-salissa
Lauantaina 2.5. klo 15.00. Esiintyjänä tv:stä tuttu Tuomo Rannankari. Konsertti on maksuton.

Mll:n Kalajoen yhdistyksen paikalliset jäsenedut:
Jäsenedut saa esittämällä voimassaolevan Mll:n jäsenkortin ostoksia tehdessä.

K-Style: Lasten vaatteet -15% normaalihinnoista
Kalajoen kirja- ja konttoripalvelu: Lasten kirjat ja pelit -10%  normaalihinnoista
Kirppis Cafe Minde: 2 viikon pöytävuokra 20% provisiolla myynnistä
Kotileivonnaiskahvila Tuulahdus: -10% alennus vähintään 10€:n ostoksista, tilaustäytekakuista -5%