Lapset ensin.

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Perhekahvila:
joka keskiviikko klo 10-12 Nuorisotalo Alexilla, osoite Etelänkyläntie 42. Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi hengähtämään tai touhuamaan yhdessä lapsen/lapsien ja muiden perheiden kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä.

Perhepeuhut:
Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Jedun liikuntasalissa. Ohjaajana Johanna Alasimi. (Sisään saliin pääsee ovikoodilla 3100 )

Lauantaisin omatoimipeuhut Tyngän aluekoulun liikuntasalissa klo 10.30-12.00. Paikalla on mll:n vastuuhenkilö avaamassa ovet. Sisäänkäynti koulun takapihalta iltakäyttö-ovesta. Ovi on auki 10.30-11.00..

Perhetapahtuma tulossa lauantaina 3.11. Pohjankylän koulun liikuntasalissa. Tapahtuman yhteydessä lastenvaate ja -tervikekirppis.

Mll:n Kalajoen yhdistyksen paikalliset jäsenedut:
Jäsenedut saa esittämällä voimassaolevan Mll:n jäsenkortin ostoksia tehdessä.

K-Style: Lasten vaatteet -15% normaalihinnoista
Kalajoen kirja- ja konttoripalvelu: Lasten kirjat ja pelit -10%  normaalihinnoista
Kirppis Cafe Minde: 2 viikon pöytävuokra 20% provisiolla myynnistä
Kotileivonnaiskahvila Tuulahdus: -10% alennus vähintään 10€:n ostoksista, tilaustäytekakuista -5%