Lapset ensin.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kyyjärven paikallisyhdistys ry

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Tervetuloa mukaan Kyyjärven paikallisyhdistyksen toimintaan! Ilmoitamme tapahtumistamme Facebookissa https://www.facebook.com/MLLKyyjarvi/
Otamme vastaan mielellämme palautetta ja toiveita. Mikäli vapaaehtoistyö kiinnostaa, ota yhteyttä kyyjarven.yhdistys@mll.fi, kerromme lisää kuinka voit olla avuksi. Tarvitsemme vapaehtoisia esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisiin ja talkooapuun. Kiitos kun autat!

Hallitukseen kuuluu kaudella 2018 seuraavat henkilöt:
Mari Autio puheenjohtaja
Marjaana Hotakainen keräys- ja rotinavastaava
Leena Parkkonen jäsenvastaava
Mari Simpanen varapuheenjohtaja
Maija Uusisalo rahastonhoitaja

KYYJÄRVEN YHDISTYKSEN MLL-JÄSENYYS KANNATTAA, SILLÄ SAAT JÄSENKORTILLA HUIPPUETUJA:
Boutique Minna & Café Minna: -5 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Cafe & Restaurant Kyyjärven Paletti oy: -10 % alennus hampurilaisaterioista

Hierontapalvelu Lumous: -10 % alennus normaalihieronnasta, -15 % erikoishieronnasta

Iittala Outlet Kyyjärvi: -10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Koulutettu hieroja Leena Arokki: -10 % alennus hieronnasta

Kyyjärven sivuapteekki: -5 % alennus Minisun-vitamiinituoteperheen ostoista

Nuorisokeskus Piispala, Kannonkoski: Uimalippu aikuiset 5 € ja lapset (5-18 vuotta) 3 €

Parturi-Kampaamo Helena: -10 % alennus naisten, miesten ja lasten hiusten leikkauksesta

Parturi-Kampaamo Unelma: -10 % alennus naisten, miesten ja lasten hiusten leikkauksesta

Shell Kyyjärvi: kahvi/tee/kaakao 1,50 €, iso kahvi 1,90 €, munkkikahvi 3 € ja muut kahvi-ja vitriinituotteet -10 % alennuksella. Shellillä asioidessasi näytäthän kassalla jäsenkorttiasi kaikkien ostosten yhteydessä!

T:mi Ruokala Margit: – 5 % alennus suolaisista ja makeista piirakoista sekä kakuista

Vaateliike Eves: -10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Veljekset Parkkonen ay: -5 % alennus klapeista (etu ei koske kotiinkuljetusta)

VIPStore jälleenmyyjä Laura Eteläkari: -5 % alennus tilauksen loppusummasta kissanruoka- ja koiranruoka-, sekä -tarvikkeet (ei jämptin elementtitarhaukset)

MLL:n jäseneksi voit liittyä helpoiten https://liityjaseneksi.mll.fi/ Liittymällä tuet työtä perheiden parissa ja saat monia rahanarvoisia etuja. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksusta 7,50 € jää Kyyjärven paikallisyhdistyksen käyttöön ja näin voimme jatkossakin tarjota lapsille, nuorille ja perheille tekemistä ja tapahtumia paikkakunnallamme.

TERVETULOA MUKAAN!!