Lapset ensin.

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Tervetuloa mukaan Kyyjärven paikallisyhdistyksen toimintaan! Ilmoitamme tapahtumistamme Facebookissa https://www.facebook.com/MLLKyyjarvi/

Otamme vastaan mielellämme palautetta ja toiveita. Mikäli vapaaehtoistyö kiinnostaa, ota yhteyttä kyyjarven.yhdistys@mll.fi, tai Facebookin yksityisviestin kautta niin kerromme lisää kuinka voit olla avuksi. Tarvitsemme vapaehtoisia esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisiin, toiminnan kehittämiseen sekä satunnaiseen talkooapuun. Kiitos kun autat!

Hallitukseen kuuluu kaudella 2019 seuraavat henkilöt:
Mari Autio puheenjohtaja
Ulla Takala sihteeri
Maija Uusisalo rahastonhoitaja
Hanna-Mari Prevazi varapuheenjohtaja
Karita Leminen hallituksen jäsen
Minna Pitkänen hallituksen jäsen
Susanna Sääksjärvi hallituksen jäsen
Leena Parkkonen varajäsen
Mari Simpanen varajäsen

Kyyjärven MLL:n jäsenkortilla saat seuraavat edut käyttöösi:

Hierontapalvelu Lumous: -10 % alennus normaalihieronnasta, -15 % erikoishieronnasta

Iittala Outlet Kyyjärvi: -10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Koulutettu hieroja Leena Arokki: -10 % alennus hieronnasta

Kyyjärven sivuapteekki: -5 % alennus Minisun-vitamiinituoteperheen ostoista

Nuorisokeskus Piispala, Kannonkoski: Uimalippu aikuiset 5 € ja lapset (5-18 vuotta) 3 €

Parturi-Kampaamo Helena: -10 % alennus naisten, miesten ja lasten hiusten leikkauksesta

Parturi-Kampaamo Unelma: -10 % alennus naisten, miesten ja lasten hiusten leikkauksesta

T:mi Ruokala Margit: – 5 % alennus suolaisista ja makeista piirakoista sekä kakuista

Vaateliike Eves: -10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Veljekset Parkkonen ay: -5 % alennus klapeista (etu ei koske kotiinkuljetusta)

VIPStore jälleenmyyjä Laura Eteläkari: -5 % alennus tilauksen loppusummasta kissanruoka- ja koiranruoka-, sekä -tarvikkeet (ei jämptin elementtitarhaukset)

MLL:n jäseneksi voit liittyä helpoiten https://liityjaseneksi.mll.fi/ Liittymällä tuet työtä perheiden parissa ja saat monia rahanarvoisia etuja. Vuoden 2019 jäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksusta 7,50 € jää Kyyjärven paikallisyhdistyksen käyttöön ja näin voimme jatkossakin tarjota lapsille, nuorille ja perheille tekemistä ja tapahtumia paikkakunnallamme.

TERVETULOA MUKAAN!!