Lapset ensin.

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Järjestämme vuosittain talvi- ja syystapahtuman. Päivitämme tiedot tapahtumista tänne ja myös Facebookin sivuillemme. Pystyt lukemaan FB-sivuja, vaikka et olisikaan kirjautunut palveluun. Osoite on www.facebook.com/mll.laukaa .

Sähköpostiosoitteemme: mll.laukaa@gmail.com

MLL:n perhekahvila TAIKA
Maanantaisin 9:00 – 12:00
4H:n tiloissa  Keskustie 12 A  1
Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa.
Perhekahvilassa on tarjolla aamupala hintaan 1,5 € / perhe ja MLL.n jäsenille 1 € / perhe
Tervetuloa!

Katso ohjelma alla olevista tapahtumista.

5.5.19 Leikkipäivä
Laukaan Satamassa klo 11-15
Luvassa polkuautoja, pomppulinna, kuvasuunnistus, poniratsastusta, paloauto (hälytysvaralla), Laukaan SPR:lla Nallesairaala (oma nalle hoivattavaksi), SPR demonstroi lasten elvytystä

Kahviossa myynnissä makeaa ja kahvia ja mehua. Grillistä makkaraa

15.6. Nokkakiven MLL jäsenpäivä
MLL:n jäsenenä päivän rannekkeet 12 e/kpl
Jos et ole vielä jäsen, niin kannattaa liittyä! Liittynyt aikuisjäsen saa yhden rannekkeen ilmaiseksi. Jäsenkamppanja voimassa 15.6. asti. Liittyä voit vielä paikan päälläkin.
Huhti-toukokuun aikana liittyneet jäsenet ovat mukana keskusjärjestön järjestämässä Ruotsin risteilyn arvonnassa.