Mannerheimin Lastensuojeluliiton Laukaan paikallisyhdistys ry

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Päivitämme tiedot tapahtumistamme tänne ja myös Facebookin sivuillemme. Pystyt lukemaan FB-sivuja, vaikka et olisikaan kirjautunut palveluun. Osoite on www.facebook.com/mll.laukaa .
Sähköpostiosoitteemme: mll.laukaa@gmail.com

MLL:n perhekahvila TAIKA
Perhekahvila kokoontuu keväällä 2020 25.5 saakka
Perhekahvila avoinna maanantaisin 9:00 – 11.30, Laukaan Hypen tiloissa osoitteessa Laukaantie 26 (Matkahuollon kiinteistö)
Perhekahvilaan voit tulla viettämään aikaa ja puuhailemaan yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. Perhekahvilaan ovat tervetulleita koko perhe. Tänä keväänä ohjelmassa on askartelua, vierailijoita sekä muskaria. Ehdota rohkeasti, jos sinulla olisi hyvä idea kahvilan toimintaan. :)
Perhekahvilassa on tarjolla aamupala hintaan 1,5 € / perhe ja MLL.n jäsenille 1 € / perhe
Tervetuloa!

Muskari
Keväällä 2020 järjestämme muskareita Laukaan pääkirjastolla keskiviikko-iltaisin. Muskareita ohjaa koulutettu musiikkipedagogi. Kyselyt vapaista paikoista osoitteeseen mll.laukaa@gmail.com. Otamme vastaan myös toiveita uusista ryhmistä.

Tulevia tapahtumia:
Syksyllä 2020 MLL 100 vuotta lastenjuhlat.