Lapset ensin.

Yhdistyksen kotisivut
Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Järjestämme vuosittain talvi- ja syystapahtuman. Päivitämme tiedot tapahtumista tänne ja myös Facebookin sivuillemme. Pystyt lukemaan FB-sivuja, vaikka et olisikaan kirjautunut palveluun. Osoite on www.facebook.com/mll.laukaa .

MLL:n perhekahvila TAIKA
Maanantaisin 9:00 – 12:00
4H:n tiloissa  Keskustie 12 A  1
Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa.
Perhekahvilassa on tarjolla aamupala hintaan 1,5 € / perhe ja MLL.n jäsenille 1 € / perhe
Tervetuloa!

Katso ohjelma alla olevista tapahtumista.

16.2.19 Talvitapahtuma
kirkonkylän koulun jääalueella 12-15
Tapahtumassa luistellaan, lasketaan mäkeä, hiihtolatu on lanattu. Paistamme tikkupullaa. Makkaramyyntiä.

Pukeudu lämpimästi :)

10.3.19 Pekka Töpöhännän jäsennäytökset klo 12 ja klo 15
Molempiin näytöksiin yhdistyksemme on varannut 20 paikkaa. Jäsenelle lipun hinta on 3 e ja ei-jäsenelle 5 e. Varaathan lippusi joko sähköpostitse mll.laukaa@gmail.com tai fb-viestillä