Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mellilän yhdistys ry

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Hei! MLL:n Mellilän yhdistys toimii paikallisesti melliläläisten lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.
Järjestämme viikoittain lasten TenavaTemmellys- liikuntakerhoa. Muistamme Mellilän alueen ekaluokkalaisia pyöräilykypärillä, sekä syntyneitä vauvoja vauvailloissa. Lahjoitamme Asemanseudun koulussa jaettavaksi lukuvuoden päätteeksi KAMU-stipendit. Järjestämme ja olemme mukana Mellilän tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Lämpimästi tervetuloa liittymään joukkoomme osoitteessa: mll.fi/jaseneksi

TenavaTemmellys -kerho
– torstaisin Asemanseudun koulun palloiluhallissa klo 18-19.
– tarkoitettu 4-7-vuotiaille. Leikkiä ja liikuntaa! :)
– kerhovastaavana toimii Tanja Onnela, Eeva Laukka ja Sari Palomäki-Raitala
– alennettu lapsen osallistumismaksu TenavaTemmellykseen, kun huoltaja on yhdistyksemme jäsen

Valtakunnalliset MLL:n jäsenedut löydät osoitteessa: mll.fi -> jäsenyys -> jäsenedut

Oman yhdistyksemme jäsenedut:
– Silmäoptiikka Riipinen Oy, Loimaa
– Rouva Pyry, Mellilä
– Beauty Pianja, Loimaa
– Hellämielen tila, Mellilä

Näissä liikkeissä esittämällä MLL:n Mellilän yhdistyksen jäsenkortin saa ostoksistaan liikkeen määrittelemän edun.