Siirry sisältöön

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mellilän yhdistys ry

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Hei! MLL:n Mellilän yhdistys toimii paikallisesti melliläläisten lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.
Järjestämme viikoittain lasten TenavaTemmellys- liikuntakerhoa. Muistamme Mellilän alueen ekaluokkalaisia pyöräilykypärillä, sekä syntyneitä vauvoja vauvailloissa. Lahjoitamme Asemanseudun koulussa jaettavaksi lukuvuoden päätteeksi KAMU-stipendit. Järjestämme ja olemme mukana Mellilän tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Lämpimästi tervetuloa liittymään joukkoomme osoitteessa: mll.fi/jaseneksi

§ TenavaTemmellys -kerho JATKUU SYKSYLLÄ -22
– torstaisin Asemanseudun koulun palloiluhallissa klo 18-19.
– tarkoitettu 4-7-vuotiaille. Leikkiä ja liikuntaa! :)
– kerhovastaavana toimii Tanja Onnela, Eeva Laukka ja Sari Palomäki-Raitala
– alennettu lapsen osallistumismaksu TenavaTemmellykseen, kun huoltaja on yhdistyksemme jäsen

§ Perhekerhon puistotreffit kesä- ja heinäkuun ajan tiistaisin ja torstaisin klo 10.30-12 Mellilän SRK-talon puistossa säävarauksella. Yhdessäoloa lapsille ja vanhemmille, kaikille avoin ja maksuton. Leikimökki leluineen käytössä.

§ Elokuun tanssileiri on täällä!☀️ Tanssileiri sisältää tunteja kaikille perheen pienimmistä aikuisiin. (yht.työssä Mellilän Huovit ry)

Ilmoittautuminen viestitse numeroon: 045-2595772 15.7.2022 mennessä
(Kirjoita viestiin huoltajan nimi, osallistuvan lapsen nimi, mahdollinen jäsenyys: olen jäsen/en ole jäsen ja tarvittaessa lisätietoja opettajalle.)
Paikkoja rajoitetusti.

Esittelyvuorossa ensimmäisenä on koululaisten tanssileiri.
Koululaiset tanssahtelevat maanantaista perjantaihin (1.8.-5.8.) klo 10-14 Mellilän palloiluhallilla (Melliläntie 65, 32300 Mellilä).
Mukaan ovat tervetulleita kaikki kouluikäiset lapset.

Tanssileirillä luvassa on:
Tietysti tanssia! Tutustumme useampaan eri tanssilajiin leirin aikana. Akrobatiaa ja parityöskentelyä. Ulkoilua ja yhdessä pelaamista ja leikkimistä .Lounastauko (omat eväät mukaan).Leirinäytös PERJANTAINA klo 13.15 alkaen
Perhe ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan tanssiesityksiä!

Leirin opettajana toimii tanssinopettaja Tiia Anttila.
MLL:n Mellilän yhdistyksen jäsenille koululaisten tanssileiri hintaan 30€, muille hintaan 35€.

Seuraavaksi esittelemme tanssileirin vanhempi-lapsi -tanssin.
Vanhempi-lapsi -tanssi on suunnattu perheen pienimmille. Tunnille osallistutaan yhdessä vanhemman kanssa. Vanhempi-lapsi -tanssi sisältää laululeikkejä, seikkailuratoja sekä tanssimista yhdessä vanhemman ja toisten lasten kanssa.
Vanhempi-lapsi -tanssi järjestetään maanantaina 1.8. & keskiviikkona 3.8. klo 16.30-17 Mellilän palloiluhallilla (Melliläntie 65, 32300 Mellilä). Mellilän yhdistyksen jäsenille tunnit hintaan 2€ / 2 krt, muille tuntien yhteishinta on 4€ / 2 krt.

Seuraavaksi vuorossa ovat lastentanssitunnit.
Lastentanssitunneilla harjoitellaan ryhmässä tanssimista itsenäisesti ilman omaa vanhempaa. Leikin, rytmin ja tanssin avulla kehitetään perusliikuntataitoja, koordinaatiota, motoriikkaa, musikaalisuutta ja sosiaalisuutta.
Tunneilla tutustutaan tanssin perusasioihin ja opetellaan pieniä tansseja. Vaatetukseksi tunnille sopii tanssiasu, jossa on mukava liikkua sekä tossut tai paljaat varpaat.
Lastentanssitunnit järjestetään maanantaina 1.8., keskiviikkona 3.8. & perjantaina 5.8. klo 17.00-17.45 Mellilän palloiluhallilla (Melliläntie 65, 32300 Mellilä). MLL:n Mellilän yhdistyksen jäsenille tunnit hintaan 8€ / 3 krt, muille tuntien yhteishinta on 12€ / 3 krt.

Seuraavaksi esittelemme hip hop & break dance -tunnit
Hip hop & break dance -tunneilla harjoitellaan näiden kahden lajin peruselementtejä ja askelikkoja. Tunnit sisältävät myös helppoja break-temppuja sekä rytmiikkaharjoituksia. Tunnelma on rento ja tärkeintä on yhdessä liikkumisen tuoma ilo. Tunnille sopiva vaatetus sisältää liikuntaan sopivat vaatteet ja sisäpelikengät (mikäli sellaiset kotoa löytyy).
Hip hop & break dance -tunnit järjestetään tiistaina 2.8. & torstaina 4.8. klo 17.00-17.45 Mellilän palloiluhallilla (Melliläntie 65, 32300 Mellilä). MLL:n Mellilän yhdistyksen jäsenille tunnit hintaan 6€ / 2 krt, muille tuntien yhteishinta on 8€ / 2 krt.

Tanssileirin viimeisimpänä esittelyvuoron saavat aikuisten tanssi- ja pilatestunnit.
Aikuisten tanssitunnilla tutustutaan monipuolisesti eri tanssilajeihin (soolotunti) ja harjoitellaan niiden perusasioita. Lajit painottuvat latinalaisiin tansseihin. Tarkoituksena on pysyä mahdollisimman paljon liikkeessä ja saada hyvä hiki pintaa sekä pitää hauskaa ja oppia uutta. Mitään aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, vain avoin mieli ja juomapullo. ????????????????
Pilatestunnilla harjoitellaan omalla kehonpainolla vahvistaen keskivartalon syviä lihaksia. Tunnilla etsimme liikkuvuutta ja joustoa kireille lihaksille ja puolestaan voimaa heikoille lihaksille. Pilatesharjoittelussa hyödynnämme lattiatasoa, joten mukaan tarvitset jumppamaton. Mukaan ovat tervetulleita kaikentasoiset liikkujat, sillä liikkeille löytyy variaatioita. ????
Tanssi- ja pilatestunnit järjestetään maanantaina 1.8., keskiviikkona 3.8. & perjantaina 5.8. klo 18-20 Mellilän palloiluhallilla (Melliläntie 65, 32300 Mellilä). MLL:n Mellilän yhdistyksen jäsenille hintaan 25€ / 3 iltaa, muille tuntien yhteishinta on 30€ / 3 iltaa.

https://www.facebook.com/MllMellila

Takaisin ylös