Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mellilän yhdistys ry

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Hei! MLL:n Mellilän yhdistys toimii paikallisesti melliläläisten lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Järjestämme viikoittain lasten TenavaTemmellys- liikuntakerhoa. HUOM! PANDEMIAN TAKIA KERHO ON TAUOLLA! Muistamme Mellilän alueen ekaluokkalaisia pyöräilykypärillä, sekä syntyneitä vauvoja vauvailloissa. Lahjoitamme Asemanseudun koulussa jaettavaksi lukuvuoden päätteeksi KAMU-stipendit. Järjestämme ja olemme mukana Mellilän tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Lämpimästi tervetuloa liittymään joukkoomme osoitteessa: mll.fi/jaseneksi

! UUTTA ! Ilolla ilmoitamme uudesta toimintamuodostamme yhteistyössä MLL Loimaan kanssa:
MLL:n Loimaan seudun ETÄPERHEKAHVILA starttaa Zoomissa to 28.1.2021 klo 9.30-10.30 Lisätietoja tulossa tammikuussa!

TenavaTemmellys -kerho
– torstaisin Asemanseudun koulun palloiluhallissa klo 18-19.
– tarkoitettu 4-7-vuotiaille. Leikkiä ja liikuntaa! :)
– kerhovastaavana toimii Tanja Onnela 0505582557
– alennettu lapsen osallistumismaksu TenavaTemmellykseen, kun huoltaja on yhdistyksemme jäsen

Valtakunnalliset MLL:n jäsenedut löydät osoitteessa: mll.fi -> jäsenyys -> jäsenedut

Oman yhdistyksemme jäsenedut:
– Silmäoptiikka Riipinen Oy, Loimaa
– Parturiliike Tazzi, Loimaa
– Rouva Pyry, Mellilä
– Cafe Hannana, Loimaa
– Beauty Pianja, Loimaa

Näissä liikkeissä esittämällä MLL:n Mellilän yhdistyksen jäsenkortin saa ostoksistaan liikkeen määrittelemän edun.